Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) új globális diagnosztikai kézikönyve számos olyan módosítást tartalmaz, amely komoly vitákat válthat ki. A WHO a transzneműséget az újonnan elfogadott változatban már nem a mentális és viselkedésbeli rendellenességek között említi, hanem a “szexuális egészség” fejezetben. A korábbi kézikönyv a nemi identitás zavaraként írta le az említett szexuális hovatartozást, és ennek megfelelően a rendellenességek közé sorolta. Graeme Reid, a Human Rights Watch szervezet leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű közösség jogaival foglalkozó igazgatója szerint mégpedig legkésőbb 2022 januárjáig. (mti.hu nyomán)

Forrás: delhir.info
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@durbincs: Maga szerint. Ausztriában és Németországban is van már semleges nem. Nem kell ezzel egyet érteni, senkit így nevelni sem kell, de utálni sem kell érte. Most akkor Cher rajongói utálják a fiát? Vagy a Brad Pitt-Angelina Jolie rajongók utálják a fiúként nevelt Pitt-Jolie lányt? Nagyobb baj az,viszont, hogy a gazdája grazi problémáit a "mentális rendellenességek" közé sorolják továbbra is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@Commenter: Ennek a sötét húgyos, bunkónak ugyan mondhatsz bármi értelmeset, nem jut el az eszéig!!!
Commenter
@tulipan: Van esze? Néha több is, mint kellene...megjátssza a hülyét.
Commenter
@durbincs: maga műhal? Műanyag pikkelyekkel?
tulipan
@durbincs: Mi a hézag nálad, te seggnyaldosó, Félfarok, műanyag pokkelyekkel, ott abban a román Ploestibeli denevérszaros húgytól bűzló bányakecódban ? te ( is) egy szakállas nő vagy már -mű női ivarszervekkel ? mint abnormale , sötét, tök hülye???
tulipan
@Szeparepa2: Igazad van, bizony ám. különösen az ázsiaiak!
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, narancsos seggnyaldosó tökhülye, abnormális, félfarok, ott a román Ploestiben levő denevérszaros vérhúgytól bűzlő bányakecódban?? OTT NÉZED az Echo-tv ? lehet odaragasztottak a foteledhez ? Mán meg lezsibbadtál ? Előkerültél te mocskos kotonszökevény? Hogy a herkó verje ki a véreresével a gyenge tejfogaidat.! Mi is a helyzet, te bánykecos araa nálatok 1000km-re ilyen nincs,ott Ploestiben ? de mivan ? Denevér ? +petro ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.