olvasható Kálmán Olga legújabb, a hódmezővásárhelyi polgárA veszélyes fényevés tanait hirdető Haas György támogatta a Márki-Zay házaspárt – olvasható Kálmán Olga legújabb, a hódmezővásárhelyi polgármesterről írott propagandakönyvében. Mint kiderül, Márki-Zay Péterné olyan szektás közösségben tanulhatott ki szülésznőnek, ahol elutasítják például az oltások beadását is a kisgyerekeknek. A Ripost.hu arról ír, Kálmán Olga legújabb, Márki-Zay Péterről szóló kötetéből derül ki, a Márki-Zay család évek óta szoros kapcsolatot ápol Haas Györggyel, aki a fényevő tanokat hirdet. Ennek a tannak eshetett áldozatul az az agárdi család is, ahol a gyermek azért hallhatott meg különös körülmények között, mert nem kapott normális orvosi ellátást. A kötet szerint Haas dollár ezrekkel támogatta is a Márki-Zay házasárt, a hódmezővásárhelyi polgármester felesége ebből a kétes eredetű pénzből végezte el a szülésznő-tanfolyamot. Mint a Ripost.hu írja, a kör azonban ott zárul be, hogy Márki-Zay...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
durbincs meg a prostisrácok.srvaröhög,fekvehány.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@durbincs: Kiválasztottad már ,hogy a hat apád közöl aki anyádat kufirculta ,melyik az igazi?
kakaósbögre
@durbincs: Most komolyan kérdem.Ezt az alacsony színvonalú kommunikációt legalább a kecskéid értékelik?
solidedge
Így jár aki nem a Fidesz szekerét tolja. Előbb-utóbb anyagyilkos, pedofil, velejéig gonosz emberként fogja végezni a Fidesz közeli médiában. Az angyalok pedig a Fidesz köreiben találhatók.
kakaósbögre
@durbincs: Nem megy ez neked fideszpatkány.A mondanivalód nagyjából épp anyira értéktelen mint önmagad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.