Nicholas Powers, a SUNY old Westbury egyetem professzora a “Boldoggá tesz, ha szegény fehér embereket látok” című, meglehetősen rasszista (már ha feltételezzük egy ideális világban, hogy fordítva is létezhet ilyesmi) véleménycikkében fejtegette, mennyire megütne egy fiatal kéregetőt, csak azért mert fehér. Powers szerint pofátlanság fehérként “fekete környéken” kéregetni, és legszívesebben elvette volna a férfi ételét, hogy megegye előtte, majd egy jóízűt röhögjön rajta. Június elején a SUNY old Westbury egyik professzora véleménycikket közölt arról, mennyire boldoggá teszi őt a szegény, kéregető fehérek látványa. A cikk erős felütéssel kezdődik: Pofán kéne csapnom? Erősen? Nem, nyugodj meg, nem ér annyit az egész – majd úgy folytatódik: Minek jön egy fekete környékre kéregetni egy fehér hajléktalan? Bolond, vagy mi? A cikkben Powers azt is leírja, amikor másodszor találkozott ugyanazzal a fehér fiatal kéregetővel az utcán, milyen érzéseket váltott ki belőle: A...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@durbincs: kunta kinte &durbincs és a prosti ráczok?
namihami
Ha (HA) igaz a cikk, mert a prostisrácok esetén ez is lutri, akkor a csoki rasszizmus ugyan olyan genya, mint a fehér (vagy bármelyik rassz) részéről elhangzó.
Ha ez igaz, akkor méretes öngólt lőtt a pali.
1magyar
Ez keveredés és a bőre színe fehér lesz de fekete vér folyik az ereiben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.