Tovább folyik Brüsszelben az egyeztetés az EU csúcspozícióról, még mindig nincs megegyezés, azonban ugyanazok a nevek forognak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
reszkess retardált dagadt törpe! Bár az igazat megvallva; olyan lehetőséget ki lehet zárni, hogy olyan legyen - mert mégiscsak egy európai polgár lesz -, aki akár csak tolerálja ennek a bagázsnak az undorító voltát! =)) Az EPP-s pártok - főleg a németek - körében sok szavazatukba került, hogy ezt a bunkót pátyolgatják!
Eladott Ország
Remélem nagyon rövid időn belül megvonják ettől az alaktól - és a haverjaitól - a szavazati jogot és attól kezdve már tényleg csak szórakoztató biodíszlet lesz Európa és a világ színpadán és aki egy jót akar röhögni csak ránéz a püffedt arcára. Magyarország és a magyar emberek csak jobban járhatnak azzal, ha országaikat és választóikat komolyan szolgáló értelmes kormányfők döntenek Európa és benne Magyarország és a magyar emberek sorsáról, amint pénz is akkor jut értelmes és hasznos célokra Magyarországon, ha ennek a bandának semmi beleszólása nem lesz az uniós pénzek elosztásába! Pedig az ordas néphülyítés, miszerint ÉN, Orbán Viktor, az 53%-os támogatottságommal meg tudom akadályozni, hogy az Európai Bizottságnak bevándorláspárti elnöke legyen, továbbá ÉN elintézem, hogy ne legyen olyan vezetője az uniónak, aki ne adná meg a tiszteletet Magyarországnak. Én, Orbán Viktor „ezt a két vállalást a tegnapi napig” sikeresen teljesítette, mert „a Spitzenkandidatok, Weber úr és Timmermans úr elestek”, a két követelmény közül egyiknek sem feleltek meg, „távozásuk jó hír Magyarország számára”. Tök vicces, mert egyetlen másik uniós politikus sem nyilatkozott még hasonlót sem.
tudode
De azért a tőle elvárható FÉLMUNKÁT elvégezte! Szirénhangjával megosztotta az EU-t is olyan mértékben, amelyre nem volt példa talán még az EU elődjei szervezetében sem.
.
Szégyene az országnak, hogy "csak" egy AKNAMUNKÁSRA futotta, miután mondá'Ü felfüggesztette önmagát
.
----- Megvan, ki lehet Orbán titkos jelöltje
.
www.blikk.hu/aktualis/politika/michel-barnier-neve-kerult-szoba-mint-orban-viktor-titkos-jeloltje/nfrzs2v
.
Remélhetőleg FIDELTÉK ezt az áspiskígyót, még véletlenűl sem Michel Barnierre esik a választás, mert akkor az Atyaúristen sem lesz képes megállítani ezt a POFAKARATES, hősködő ingyenélőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.