“Lesz majd egy új kormány Magyarországon, melynek fontos lesz, hogy ne csak a következő választást nyerjük meg, hanem gyerekeink, unokáink jövőjét is biztosítsuk” – vergődik a DK elnöke abban a Facebook-posztban, amelyben részletesen fejti ki a klímaváltozással kapcsolatos felháborodását. A bukott politikus azt írja: tőlünk nyugatra egyre hangosabbak, szervezettebbek a. szervezettebbek a klímaváltozás elleni küzdelem civil mozgalmai. Ütik-vágják a politikusokat, hogy tegyenek már valamit. És a politikus szerint igazuk is van. A klímaváltozás elleni küzdelem a gyermekeink, unokáink jövőjéről szól Kevés embert ismerek, aki saját életében képes lenne feláldozni az előtte álló éveket, hogy az utána jövő évtizedek jobbak legyenek. Ebben nem sok különbséget látok politikusok és mondjuk a buszsofőrök között. A legtöbb politikus négy évre tervez. Politikus akar maradni, újraválasztásáért küzd. Ez az élete. Ez a megélhetése. De vannak dolgok, melyek négy év alatt nem oldhatóak meg...

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

Itthon - 2020. September 20., 20:33
„Ez a járvány most elszabadult”
Itthon - 2020. September 20., 20:26
Maszk használat: a MÁV és a Volánbusz is szigorít

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Én már nem élem meg, de a mai gyerekek, ha így folytatódik a klíma változás, bizony nagyon megszívják! Jó, hogy évezredek alatt volt nem egy klíma váltás, de most sok milliárd emberről van szó, sokkal többről, mint évezredekkel ezelőtt. És ha akkor elindul a népvándorlás, nem igazán állja útját még egy "okos kerítés' sem. Addig meg el leszünk a villám árvizekkel, a soha nem látott viharokkal, hőhullámokkal. Megszokjuk a mezőgazdasági problémákat, az ismeretlen kártevőket, és az általuk okozott betegségeket. Tudom, ez sokak szerint csak riogatás. Majd pár évtized, és kiderül, hogy van valóság alapja, vagy nincs. De akkor már nem velem kell megvitatni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Eriksson: Megoldódik a túl népesedés. Aki nem hal meg rögtön, és nem hal meg a különböző betegségekben, mely a sugárzás következménye, lehet, hogy ellenállóbb lesz.
Egyébként a csótányok bírják a sugárzást!
Eriksson
@Nessy: Ma már nem az atomtól kell félni, vannak ennél sokkal kifinomultabb eszközök az emberiség kipusztítására, legalábbis egy részének kipusztítására.
Aztán ott van/volt az a része az emberi faj elsatnyítására, hogy háborúkba mindig a férfiak legjavát viszik/vitték, s olyankor mindig a nyamvattabbja szaporodik.

Szerintem brit tudósok majd kivonják a csótányokból a megfelelő gént, melyet aztán az emberekbe lehet ültetni, s akkor a dolog az a része el is lesz rendezve. :)))
Nessy
@Eriksson: Látod ez elképzelhető. Igen, a természetes kiválasztódás is egy megoldás. De addig kísérletezünk a különböző vírusokkal, baktériumokkal, míg úgy járunk mint a bűvész inas. Megtudta parancsolni a seprünek, hogy hordja a vizet, de nem tudta a varázsigét, amivel le állíthatta volna. :-))
Eriksson
@Nessy: Amire utaltam, az egyáltalán nem természetes kiválasztódás.
A bűvészek és a bűvészinasok ügyködése így-úgy kihathat embermilliók életére, s amíg ők a varázsigét keresgélik, vagy nem keresgélik, fényévnyi távolságra vannak az egésztől. Háborúban sosem a döntéshozók az áldozatok.
Nessy
@Eriksson: Arra mindig ügyeltek! Régen azt mondta a hadvezér: Utánam! Ma azt mondja: Előre! Ők biztos életbe maradnak, meg a híveik, bármi történjen is! Aztán majd lehet mindent kezdeni előröl.
Ne legyünk pesszimisták! Bízzunk abban , hogy az emberiség nagyobb része ép elméjű, és talán elkerülhetők a katasztrófák.
" Mondottam, ember! Küzdj és bízva bízzál"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.