NYUGI VAN PROBLÉMA BŐVEN Heiko Maas a Maccabi Játékok megnyitójára érkezett volna a magyar fővárosba, de Szijjártó Péter nem ért rá találkozni vele. Bár be volt tervezve, végül lemondta Budapesti látogatását Heiko Maas német külügyminiszter – értesült németországi forrásból a Népszava. Információink szerint a szociáldemokrata politikus a Maccabi Játékok megnyitójára érkezett volna Magyarországra és találkozott volna Szijjártó Péterrel is. A magyar külügyminisztérium viszont több mint egy hete jelezte: a miniszternek más programja van, a két politikus nem tud majd találkozni. Emiatt viszont már Maas sem akart jönni, helyette – mint a Privátbankár előzetesen megírta – Stephan Mayer, a német belügyminisztérium parlamenti államtitkára jött.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Játszad csak az eszedet egyfejű!!! Bezzeg, ha valamelyik keleti diktátor külügyére jönne, akkor lenne hasoncsúszkálás???
Ruhadt fontos dolgaid lehetnek!!!???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@verőce21: ez a fórum nem lájkvadászat. Vélemények ütközése elsősorban. Van olyan aki orbán ellenesnek tűnik és nem az, van olyan aki orbán párti és nem az. Miért félnótás mind aki tényleg ellene van? Ha már hangzatos transzparens, milliárdokat dobtunk ki az ablakon ilyenekre. Gondolok itt a Stop...bla..bla és a nemzeti inzultációkra, mert a kérdések eleve úgy vannak feltéve, hogy csak igennel v. nemmel lehet véleményt mondani.De ez a világ nem ilyen, és egy valódi véleménykutatás is sokféle nézőpontot tükröz akár ez a fórum. Mondtam már a trójai faló mítosz, talán igaz se volt. Ez az állandó harc és háborúzás mindenki ellen. orbán céloz ám mindenkire, rád is fog, Verőce.
verőce21
@Commenter: Nem lájkvadászat, de itt mindenkinek megvan az ázsiója! Aki sok kattintást generál, azoknak magasabb, pl. Te is, én is magasan jegyzettek vagyunk!
Akiknek a hozzászólása információt is hordoz.

A sok akadékoskodó, kötekedő, nulla érdeklődést hoz!
Commenter
@verőce21: ez nem véleménytőzsde Verőce. Nem is azért ír ide az emberek többsége, hanem információt és véleményt ad és esetleg még visszajelzést is kap, attól függően hogy ki ért vele egyet, ki nem. Majd ha csökkentik a nethasználat időtartamát vagy kiveti ka netadót, betiltják a netet, akkor lassan ez a fórum és más fórumok is elnéptelenednek. Vége mindenkinek: a "magasan jegyzetteknek" és az "akadékoskodóknak' is. Ez szerinted jó?
csak úgy....
@verőce21: zabálom , azt a fölsöbbrendüségi tudatban szenvedö ,ici-pici szívedet ! :)
"Te is, én is magasan jegyzettek vagyunk! " :) ...talán @Commenter: de, te semmi esetre sem! belöled hiányzik ahhoz a gógyés és kb. ugyan úgy kezeled a (szerinted) arra nem érdemeseket,mint az ideálod,ki véletlenül,sokak szomorúságára,89.ben föltört,min a huszár segge a hadgyakorlaton és azóta azt hiszi,hogy ö tévedhetetlen! a vagyonszerzési ,stadionépítö mániáit nem is említem, de ez köll a magyarnak...
csak úgy....
@verőce21: különben marhára édekesnek tartom ,hogy pld. az m. lölö von felcsut, nálad nem veri ki a biztositékot ,pedig ö sem egy zseni,mint (tegyük föl,te) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.