Földrajzleckét ad és Orbánt védi a ZDF-től a berlini nagykövet, a német tévé kiáll az igaza mellett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Teljesen igaza van a ZDF-nek!!! Csak az igazság rohadtul tud fájni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Teljesen igaza van a ZDF-nek!!! Csak az igazság rohadtul tud fájni!!!
Aki Én
Majdnem annyira, mint Lázár bécsi videója.
kereső
A film cáfolja az orbáni hazugságokat- és aki 2015 nyarán-szeptemberében figyelmesen szemlélte a dolgokat Magyarországon, az tisztában van vele-hogy nem a ZDF hazudik.
Nessy
Vonatra ,buszra rakták az embereket, és irány az Osztrák határ. Az embereknek a jó szándékú civilek próbálták segíteni.
Borsodi
Orbánnak becsülete nincs is ,hogy lehetne megsérteni? Felépített maga köré egy hazug világot,és azt velünk el akarja hitetni,eddig 3 millió el is hitte.
www.youtube.com/watch?v=xUOLXvCLgTw
papa.49
Ez a faszi még mindig a hazugságot védi, pedig mink élőben láttuk a történéseket a film meg pontosan nyomon követi azokat !!!
Ezzel nem öregbíted a magyar diplomácia HÍRNEVÉT FASZKALAP !!!
lusta
@Borsodi: És még mindig elhiszi, mert hinni akarnak.
tudode
Ezért dúrván felelnie kell ennek a hatalom és pénzéhes szektának, kódis nyet, lóvés yes
.
---- Pintér Sándor elárulta, hányan telepedtek le pénzért
.
24.hu/belfold/2017/01/04/pinter-sandor-elarulta-hanyan-telepedtek-le-penzert/
Klubtag
@Nessy: ...és azóta ontják a hazug propagandájukat, hogy a magyar kormány védi meg Európát a migráncsoktól.
A hülyeség csimborasszója...persze annyi igaz, hogy, ha kinyitnák azt a bizonyos 150-170 kilóméternyi határt, akkor özönlenének a menekültek, de ezt nem Európa, hanem saját maguk védelmében nem teszik meg. Ugyanis a menekültek kezeléséhez pénz (kevesebb lopkovics), szakértelem, a nemzetközi és EU-s idegenrendészeti és menekültkezelési szabályok ismerete, valamint nem utolsó sorban tisztességes, humánus segítő szándék kellene - úgy keresztényi módra. De ezek sem dolgozni, sem gondolkodni, pláne nem segíteni nem tudnak és nem is akarnak. A menekülteket etetni, egészségügyi ellátásban részesíteni, emberi körülményeket biztosítani kellene és főleg nyomozati munkát kellene folytatni, amit a magyar hatóságok képtelenek. Látszik ez abból is, hogy hány száz- uszkve többezer bűnözőt engedtek be az országba pénzért, ami persze a fideszesek zsebében landolt.
Mi az, hogy becsületsértő...jobb lenne, ha a magyar kormány a tevékenységével kapcsolatban (bármerre is tekintek) nem tenyerelne rá erre a fogalomra is...mint annyi más magasztos jelzőre, ami oly messze van tőlük, mint Makó Jeruzsálemtől...
kereső
Magyarország becsületét olyanok bocsájtották áruba, akiknek nincs-és talán sohasem volt.
Eladott Ország
Magyarországon sohasem volt, bevándorlási válság, vagy láz, vagy mi a fene az elnevezése. Kizárólag átutazó válság volt, de azt is inkább lehet ÁTUTAZTATÁSInak nevezni, hiszen annak ellenére, hogy mindenki tovább akart menni, felrakták őket vonatra, buszra és menjetek az isten hírével. Az egy kivételes MEGRENDEZETT állapot volt, amit akkoriban Budapesten látni lehetett. Ők sem jöttek, hanem felhozták őket a déli határról, megmutatni mitől rettegjetek. A manipulálás szerves része volt és ma is az, hogy a megélhetést oly alacsony szintre vigyék, hogy a mozgékonyabb része a társadalomnak emigráljon. A HIÁNYZÓ RÉTEG PÓTLÁSÁRA SZERVEZETTEN MŰKÖDIK A TOBORZÁSON ALAPULÓ BEVÁNDOROLTATÁS ! MERT EZ A HATALOMBA MARADÁS EGYETLEN BIZTOSÍTÉKA!
lost in my mind
Ez a ta jparaszt nagykövet?
Az Orbán kormányban minden lehetséges - még ez a szégyen is...
Igaz, hogy ha valaki nem vette volna észre Orbánt elhagyta az IGAZI jobboldali IGAZI értelmiség is - csak a taj parasztok maradtak a rendszerben, akik nagyon kicsit értik Orbán beteg világát!
Uram-bátyám-faszom-bakom-bullshi-butagének !!!)
lost in my mind
Akkor most beszélgessünk a fideszesek buta génjéről (nem minden buta fideszes, de minden fideszes buta... és/vagy geci), ami a vérükben van...
Ne, inkább mégse.

Elég volt a butaságból, a geciségből !!!
Clavigo
@lost in my mind: :) :)))) " Ez a tajt paraszt...:) :))) "...:)Ha Pálfing nevű tv-bemondóból, ( fedőneve a mozgalomban : Butykos ) nagykövetet csináltak Írországban...,,minden lehetséges...:) :) :) :) :)))))))))
lost in my mind
Orbán szerint az rendben van, hogy ők 11-en vonulnak a pályára 4-5 ellen.
Lehet, hogy egyedül a világon Orbán anyja nem kurva, de az van, hogy - zsigerből, indulatból - mégis le kell kurváznom Orbán anyját.
Előre is elnézést kérek Orbán kurva anyjától, hogy lekurvázom, aki a világra szarta ezt a fasiszta mocskot, aki miatt magyar emberek halnak meg - csúnyán szenvedve.

Hiába a pávatánc, Orbán kicsit sem tiszteli a magyarokat, az embereket, de az életet sem!

Én ismerem Sátánt.
Ő is ismer engem.
Isten is ismeri Sátánt (MAJD PONT Ő NE ISMERNÉ)
Isten ismer engem (egy állat vagyok - bocsánat!)
Szóval mindenki ismer mindenkit.
Ez jó?
lost in my mind
@Clavigo: Bevallom őszintén, nem értem mit akarsz?
Ha kicsit nem figyelek, én is tudok zagyvaságokat írni, de szerintem te nagyon figyeltél, hogy zagyvaságokat írhass nekem.

Kérlek, részletezd tételesen, hogy mire is gondoltál, mert nem értem.
lost in my mind
@Clavigo: Tudod, a magas intelligenciaszint, nem feltételez minden önbeteljesítő absztrakt kihagyás megfelelő értelmezésének képességét.
Clavigo
@lost in my mind: :) :) " ez a taj paraszt nagykövet.." írtad..:) )) Pusztán csak Pálffing Pista tv-bemondó,,keresztény-dem.képviselő,,és mostanában ír nagykövetként funkcionáló ner-es hulladék jutott az eszembe,,,:) :) :))) Semmi extra,,kicsit elkalandoztam,,hogy mostanában kik képviselik ez a szerencsétlen országot...Semmi több..:)
lost in my mind
@Clavigo: A fake képesség megértését - hogy pontosítsak.

Tudod, hogy a filozófia, mekkora bullshit.
Elméleti képzelgés - e
Az élet. (szétfilozofálhatod az életed, akkor is csak születés van, tanulás van, család van, betegség van, meghalás van.
Akarod ezt mélyebben?
Szerintem ne akard, csak éld végig az életed, mindig a békét keresve.
(ezt egy harcos mondja, aki ott sem volt)
lost in my mind
@Clavigo: Oké. Amúgy mindannyian ugyanabban a szarban tapicskolunk, úgyhogy megtörtént a megtörténhetetlen:
Valójában mindenki szenved ebben az országban, Orbán rémuralma alatt - még a fideszes kutyák, patkányok, csótányok is - csak ők nem érzik a különbséget, hogy mi a különbség kutya, patkány, csótány között.

És képzeld ezzel nem téged bántottalak meg, hanem ti bántotok másokat - ezzel a gondolkodásmóddal !!!
,
De annyira hülye vagy, hogy ezt nem érted óvodás szinten sem megmagyarázva.
Clavigo
@lost in my mind: Ok...:) :) Ne bonyolítsuk...:) :) :)
Clavigo
@lost in my mind: Még valamit..." de annyira hülye vagy..." megjegyzésedre hadd válaszoljak... Kicsit el vagy te szállva magadtól ,,cimbora.. Nem vagy te akkora " filozófus -penge ",,,mint aminek képzeled magad...Aztán felejtsük el egymást,,kibírom az okosságaid nélkül is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.