Rendkívül feszült tárgyalásokat folytathat Orbán Viktor miniszterelnök Magyarországra látogató finn kollégájával, Antti Rinnével a jogállamiság korlátozása miatt a kormányát ért bírálatokról. A magyar kormány arra számít, hogy a Magyarországra látogató a finn kormányfő Antti Rinne keményen beleáll majd a magyar kormányt érintő jogállami kritikákba. Budapesten is hangoztatni fogja, hogy az új hétéves európai uniós pénzügyi ciklusban a regionális fejlesztési támogatásokat jogállami kritériumok teljesítéséhez is hozzá kellene kötni - írja a Népszava külügyminisztériumi információkra hivatkozva

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igen ez az alternatív valóság ez találó! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Igen ez az alternatív valóság ez találó! =))
reagens
A kormány simán visszaveri ezeket a rágalmakat. Pánikban lennének? Na azt csak szeretnék egyesek.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Alternatív valóság?

A tiszteletbeli konzul fején találta …

A napokban várható Antti Rinne kormányfő budapesti látogatása, amelyen kemény viták várhatók a jogállamiság ügyében.
A finn EU-elnökség egyik legfontosabb célja a jogállamiság megerősítése az Európai Unióban és nem csak szavakban, ami nem túl kedvező Orbánnak. A látogatás kapcsán a finn köztévé, az Yle Miklóssy Ferenc tiszteletbeli magyar konzult is megszólaltatta, aki úgy fogalmazott: „a magyar kormány pánikban van, mert tudja, hogy a finn kezdeményezést más uniós tagállamok is támogatják. … a kormány igyekszik párhuzamos valóságot létrehozni és elhitetni az európai közvéleménnyel, hogy az országban minden rendben van, de tudják, hogy ez egyelőre nem működik jól.”=))
Macskaszem
@reagens: Milyen rágalmakról beszélsz tökfej?
reagens
@Macskaszem: Milyen tökfejről beszélsz nyomi?
reagens
@Macskaszem: Nem gondolod ha sértegetéssel kezded a megszólítást hát azt vissza is kapod? Tanulj meg úgy viselkedni ahogy emberek között szokás. A sértegető paraszt stílust nem kedvelem. Ha valamit kérdezni akarsz semmi akadálya. Én sem sértegetem a beszélgető partnereimet és ezt el is várom. Kulturáltság ha ez mond neked valamit.
kereső
Má' mé' lenne pánikban? Azagazjuniobrüsszel folyamatosan fizeti ki a számlákat- igaz, hogy bevállalt miatta a kormány több száz milliárdos büntit a hülye adófizetők kontójára-benne van a tákolmányukban- igy aztán az életben tartó klientúra további stafirozása biztositott. Akkor meg? A finnek? Majd jönnek a jóbarátok !és megvédenek, ahogyan eddig is tették- mondja orbán ,és igaza van.
Clavigo
@reagens: Lassan lejár a vízumod,bocskoros,,lehet haza takarodni Oláhországba.
Aki Én
@reagens a gyáva Shikari: te vagy a legnagyobb anyázó, seggfej.
Minden szavad hazugság ,te gyáva féreg. Ne tarts itt illemórát nyomorult hazaáruló.
tulipan
nAGYON HELYES! ÉPPEN IDEJE, hogy az Európa Parlament a szabályai betartására kötelezze végre, EZT a pofátlan, mocskos, narancsnyik RABLÓ bandát!!!
tulipan
@reagens: Te seggnyaló, örült vak román!
szaboria1
Csak figyelni kell, mert bizony több ország is mellé áll a fin intézkedésekhez.
RonaGyuri
@tulipan: bocs ha lehet ne beszélj vele, mert arra utazik - mint az elmúlt napokban többször is megtörtént -, hogy kitöröltesse a cikket! =))
kokopelli
@tulipan: - lasse den links liegen! ..soll in der eigenen Scheiße verfaulen" (;-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.