Orbán Viktor azt mondja, nincs újdonság abban, hogy a jogállamisághoz kötik az uniós források kifizetését, ám az új mechanizmus sokkal súlyosabban érintheti Magyarországot, mint a mostani rendszer. Orbán Viktor azt mondja, nincs újdonság abban, hogy a jogállamisághoz kötik az uniós források kifizetését, ám az új mechanizmus sokkal súlyosabban érintheti Magyarországot, mint a mostani rendszer.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak a dagadt törpe tudja, de ő sokkal jobban

de „szerencséjére” az új liba jobban gágog

nem volt könnyű napja Őfeneségének; elsőbb egy mértes kioktatás az regnáló (nem hívom úgy, hogy soros, mert az neki …) elnökségétől, majd egy egyértelmű tasli a jogi bizottságtól, akik lényegében taxatíve okadatolták, hogy Polt ismét elsummantotta a dolgát, lévén ez az orbáni kegyenc is gátlástalan gazember! =))
Az új (i)gazságügyérünkkel az FZ beszélgetett „Hungary optimistic over swift end to ‘absurd’ EU rule-of-law row”. Aminek során olyanokat mondott, hogy „Az év végére lezárulhat a Magyarország elleni eljárás …szerinte a tagállamok már belefáradtak a 7. cikk szerinti, a jogállamisággal kapcsolatos problémák miatt elindított abszurd eljárásba…. hozzátéve, hiszen mindannyian tudjuk, miért folytatódik ez a boszorkányüldözés”!
Ahogy mondani szokás ez is a szokásos zavaros arrogáns hablaty, azonban van egy momentuma, ami már vetekszik a szokásos Soros-ozós és migrámcsozós jammerolással.
Igen ez a: a tagállamok már belefáradtak! Mi, a mi vezérink jobban tudják. nem csak azt, hogy mit akarnak a birkáik, mit kíván a magyar nemzet, hogy az egyes országok polgárai, sőt maguk az államok vezetései, mint ők maguk! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.