A Fidesz a felfüggesztése miatt nem tarthatja meg az alelnöki pozícióját európai pártcsaládjában.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fideszt és ezen belül is Orbán Viktort sorra érik a csapások. A fidesz önfelfüggesztésével kezdődött, majd nemrégiben az önkormányzati választási vereséggel folytatódott. Az Euronews információi szerint azonban itt még nincs vége a rémálmoknak. Kiderült ugyanis, hogy elég nagy esélye van annak, hogy Donald Tusk legyen a Néppárt hamarosan megválasztandó elnöke. Jelen pillanatban ő az egyetlen jelölt a pozícióra, amelynek sorsa a november végén sorra kerülő zágrábi kongresszuson fog eldőlni. Ez már csak azért is lenne óriási pofon Orbánnak, mivel Tusk nem arról híres, hogy Weberhez hasonlóan a német érdekeket szemelőt tartva félrenéz, ha kell. Tusk eddig sem rejtette véka alá véleményét Orbánnal kapcsolatban, és vélhetően megválasztását követően sem lenne ez másképp.
simmering73
Ez a minimum. Aztán jó lenne már kigolyózni onnan ezt a mocskos bandát.
kereső
Majd lesz helyette kdnp-s. Mert azok ugye nincsenek felfüggesztve- és szavazhatnak is a kongeresszuson.Mondjuk ez a felfüggesztés is csak a xar paszirozása a néppárt részéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.