Nemcsak Svédországban támadják meg a kórházi dolgozókat, Párizsban afgán migránsok fojtogattak egy orvost.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Mielőtt bármelyik libsi ideböfögné hogy ilyen itthon is megtörténik...akik itthon ezt csinálják,ugyanolyan barna bőrűek,mint a migránsok!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Nem is értem a svédeket miért nem a magyarországi cigányokat engedik be magukhoz, különbek lennének, keresztények és ugyanúgy tudnak gyalázkodni mint az afrikai muszlimok.
Eladott Ország
@kulabombaafityiszre: És úgy van kitalálva V4NA neve, mintha nemzetközi (visegrádi) országok véleményét is tükrözné, holott az csak a csúti bűnöző és politikai prostituált cigány és a gipszfaragó szipózó degenerált vitrinőr véleménye.
Oposit
Nekem él Stockholmban kórházi ápolónő ismerősöm. Soha egyetlen egyszer nem panaszkodott ilyesmiről, pedig rendszeresen tartjuk a kapcsolatot.
Aztán ki tudja, ott ahol a lakájmédia jár, ott lehet, hogy ilyesmik történnek.
cikicakk55
Az Origó írta,tehát teljesen bizonytalan hír.Arra jó csak,hogy az agymosott Fidesz seggnyalók még mélyebbre csússzanak a csuti valagába,mert ott megvédi Őket a diktátor.
cikicakk55
@1magyarma 12:07
Azért,mert a mi cigányaink között nincs orvos. Amit a mi cigányaink tudnak,azért nem érdemes őket Svédországig utaztatni.Az eddig befogadott migránsok megoldják.
kulabombaafityiszre
@Eladott Ország: ma, 12:08
Aljas,tolvaj piti,szélhámosok nagyzolási mániája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.