Walesben történt a sajnálatos eset.

Tragikus: öngyilkos lett a koronavírus miatt a 15 éves fiatal – édesanyja talált rá a holttestre

A tehetséges kickbox harcos Kian Southway a Dél-Wales-i Rhondda városában korábban azt mondta az édesanyjának, hogy fel szeretné gyorsítani az eseményeket, amikor az országban bevezették a távolságtartást az emberek között – írja a Daily Mail.

Kianre öt napra a kijelentésére, március 31-én holtan találták rá a rokonai. A fiú öngyilkossága a második olyan eset az országban, amely szorosan kapcsolódik a koronavírus miatt meghozott óvintézkedésekhez. Az első eset egy bipoláris zavarral küzdő személyhez köthető, aki az otthonában vetett véget az életének, miután a családja azt mondta neki, hogy a magány tolta ki a szakadék szélére.

Kian hirtelen tragédiája hatalmas csapásként érte a családot.

"Olyan váratlan volt, azt hiszem még mindig sokkban vagyunk. Zsibbadunk. Az embereknek tudniuk kell, hogy Kian nem szenvedett mentális betegségekben, nem volt depressziós"

– mondta Kian 40 éves édesanyja, Joelene.

"Az embereknek tudniuk kell, hogy ez milyen gyorsan történik. Azt hiszem, Kian úgy érezte, hogy teljesen el volt szigetelve a világtól a Covid-19 miatt. Kian imádta az életet"

– folytatta a megrázó történetét az édesanya.

Kian fekete öves kickboxoló volt, és szerette a társasági életet.

"Mindenkire gondolt, és mindenkiért oda-vissza volt, nagyon jó fiú volt. Csodálatos volt. Remek testvére volt Darcey-nak, mindvégig védelmezte őt"

– mesélte Joelene.

A család az esetből tanulva, szeretne más tinédzsereknek segíteni és tudatni velük, hogy mindig lesznek emberek, akikkel beszélni tudnak a problémáikról.

"Csak azt szeretném elérni, hogy az emberek nyíljanak meg és kezdjenek el beszélni. Szeretném, ha tudnák, hogy teljesen normális az, ha valaki nem normális, és hogy az emberek valójában szeretnek és akarnak is beszélni másokkal. Léteznek számok is, amelyeket fel lehet keresni, ha valaki nem tud beszélni a szeretteivel"

– zárja a gondolatait a gyászoló édesanya.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Így küldik a népirtó kormányok a halálba az embereket. Akik maradj otthon kampányokat harsognak: gyilkosok.
Pálinkás Pál
Nos igen...az emberek nem bírják sokáig a bezártságot...főleg hogy látják az életük darabokra hullik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.