A WHO szerint legalább 300 ezer ember halhat meg, és 30 millió süllyedhet nyomorba a földrészen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Azt már próbáltam elmagyarázni neked, hogy miért nem lehet izolálni az időseket, nem értetted. Nem lehet.

Nézd meg mi történik az idősotthonokban, hullanak mint a legyek. Ez is lehet cél. Ha a többieket szabadon engeded akkor mind elkapja és aztán egy biztosan megfertőz valakit az izoláltak közül, elég egy is. Akkor aztán minden "izolált" idős meghal.

Az időseket gondozni kell. Ki fogja gondozni őket ha a szabadjára eresztett betegség mindenkit megfertőz?

Vagy úgy képzeled, össze kell terelni az idős betegeket egy (vagy több) lágerbe és aztán ott dögöljenek meg éhen?
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: nem...pl az elején, amikor mondtam,akkor hermetikusan elzárni az idősotthonokat,bennlakó személyzettel...ellátmányt biztosítani nekik...magyarul egy rendes KARANTÉNT...mert ami szerte a világban mostanság van,az minden ,csak nem az...és nem hurcolászni ide-oda az idős embereket...vizsgálatra /lásd buszos túra nemrég/..egyszerűbb a teszteket odavinni,mint az öregeket a kórházba...és még buszok sem kellenek hozzá...de ha emlékszel...én az elején mondtam hogy egy országban nem tudsz karantént létrehozni...igazán jó megoldás nincs...mert a végtelenségig ezt az állapotot nem lehet fenntartani...és ha a jó idő nem söpri ki a vírust,akkor csak a kínlódás lesz...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Álmodsz. Ez kb olyan, hogy: legyen sok pénzünk. És nem csak idősotthonokban laknak idősek, hanem szétszórva, akár egyenként.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: Akkor te mit javasolnál...???
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Én természetesen a megszorításokat, amivel teljesen egyetértek, maradj otthon amennyire csak lehet. Ki kell böjtölnünk amíg sikerül valami gyógymódot kitalálni, vannak pozitív tapasztalatok, sok szálon futnak kisérletek.

Abban reménykedhetünk, hogy sikerül valami döglött állattal (na jó, fehérjével, vírusrészlettel, üres szintetizált vírusrészlettel stb) injekciózni, elsősorban a veszélyeztetett csoportokat, egészségügyi személyzetet, a gazdaság kulcsszereplőit, időseket védetté tenni. Nemcsak az idősek kapják el, az egészségügyisek eleve fiatalabbak. A nyájimmunitás kialakítása csak ezzel a segítséggel történhet meg.

Nem így Afrikában, Indonéziában, Dél Amerikában, ahol majd magától kialakul a nyájimmunitás de nyilván óriási áldozatokkal. Láthatod mi van ha egy kicsit is szarakodnak az elején, olasz, panyol, amcsi példa, a (akár egy picit is megkésett) megszorításokkal is ezrével hullanak, főleg az idősebbek. Jó, mondhatni értük már nem kár, úgyis sokan vagyunk, de mi aggódunk a szüleinkért.

Nálunk is szigorúbban kellene venni akár csak a jelenlegi megszorításokat is, mert így mindenki azt csinál amit akar. A szándékos fertőzési kisérleteket pedig terrorcselekménynek tekinteném. A korlátlan repülőzgetésnek is határt kell szabni előbb utóbb. A Föld nincs egyensúlyban, ész nélkül utazgatunk, az autóipar lélegezteti a gazdaságot és pusztítja a környezetet. A dohányosok és az alkoholisták tartják életben az adórendszert (meg az autózgatók), öngyilkos spirál.

Szóval minden tekintetben nagy bajban vagyunk.
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: Nos...hogy baj van,azzal tökéletesen egyetértek...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.