Júniusban kezdődhet a koronavírus-járvány hatásainak ellensúlyozását szolgáló első, 540 milliárd eurós európai uniós csomag végrehajtása, és a közösség tagjai abban is egyetértenek, hogy létre kell hozni egy újabb alapot is a járvány miatt válságba süllyedő gazdaság helyreállítására - mondta Angela Merkel német kancellár csütörtökön Berlinben az EU-s tagországok állam-, illetve kormányfőit összefogó Európai Tanács videokonferenciája után.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Figyelj Viktor: amiből a lenyúlás már nem sima lopás, fosztogatás! =))
verőce21
A Németországi Muzulmánok Központi Tanácsának (ZMD) elnöke a Spiegelnek adott minapi interjúban arról panaszkodott, hogy a járvány miatt jelentős bevételkieséssel kell számolniuk a Németországban működő mecseteknek.
Emiatt arra kérte a német kormányt és Angela Merkel kancellárt, hogy folyósítson egy nagyobb összeget a bajba jutott muszlim közösségeknek, különben be kell, hogy zárják a mecseteket!
kokopelli
@RonaGyuri: ...miért? Eddig másnak hívták? Eddig is fosztogattak de a régi vicc nyomán azt
"osztogatnak" titulálták!? A hitleri "patent" lekoppantása után már törvény is van rá!
RonaGyuri
@kokopelli: bocs, de én nem a közbeszédre, hanem a btk-s tényállásra utaltam! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.