AZ IGAZSÁGTARTALMA A SZOKÁSOS! =)) Hetek óta találgatja a nemzetközi sajtó, hogy vajon életben van-e az április közepe óta nyilvánosan nem mutatkozó észak-koreai vezető. Egyes sajtóhírek tudni vélik, Kim Dzsong Un szív- és érrendszeri beavatkozáson esett át, Dél-Korea azonban igyekezett lehűteni a kedélyeket a 36 éves diktátor halálhíréről szóló spekulációk kapcsán. Legalábbis egészen mostanáig, egy a The Korean Times által …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Még véletlenül sem tudnak igazat mondani

Magyar Nemzet: „99 százalék, hogy Kim Dzsong Un halott”

A fenti címmel szórakoztatja híveit a párt központi napilapja. Miközben (a CNN: „North Korean state media reports Kim Jong Un made first public appearance in weeks” alapján)


(www.atv.hu/thumbnail/772x0fit/d/82/d3000.jpg)
úgy tűnik, a diktátor kifejezetten jó bőrben van és „halála”, illetve „vegetatív állapota” nem akadályozta meg abban, hogy átvágja a szalagot a szuncsoni műtrágyagyár avatásán.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Az viszont tény, hogy a mienk agy-halott! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.