Válaszolt a Miniszterelnökséget vezető miniszter a jogi nemváltoztatás ellehetetlenítése ellen tiltakozó EP-képviselők levelére.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

legott
"Gulyás az EP-nek: A nemi identitásnak megfelelően lehet élni Magyarországon - válaszolt a Miniszterelnökséget vezető miniszter a jogi nemváltoztatás ellehetetlenítése ellen tiltakozó EP-képviselők levelére." - akik elvetemülten, fake news híreknek bedőlve, folyamatosan támadják Magyarországot.

13 nappal később - mit ad isten - mi történik: 24.hu/belfold/2020/05/19/nemvaltoztatas-torveny-33-paragrafus-tiltakozas/

Vajon, a büdös paraszt félbolond, diktatúrát szolgáló kurva (parancsra tettem; ha én nem csinálom, akkor valaki más úgyis csinálná - ezért inkább én csinálom), Varga Judit, ezt hogy, milyen shit magyarázattal dumálja ki, "védi" meg?

orulunkvincent.blog.hu/2020/05/20/szekelyek_es_transznemuek_aprosagposzt
Klubtag
Rafinált megfogalmazás - "nemi indentitásának megfelelően lehet élni". Csak azok szenvedjenek egy életen át, akiket megtréfált a természet, csak azok ne akarjanak esetleg komfortosabban élni, ha már a tudomány erre lehetőséget ad pl. nemváltoztatási műtéttel. Csak tudnám akkor miért nem tiltott beavatkozni a nagy "MŰ"-be pl. sziámi ikrek szétválasztása, vagy egy-egy genetikai rendellenesség megszüntetése,stb. okán. Az ilyen ellentmondások mind-mind a semjén-féle keresztényiség torzulásai és mivel Orbánnak erre a csoportra nagy szüksége van hatalmának meg(fenn)tartásához, hát inkább konfliktusba keveredik a normalitással, a modern tudomány adta megoldásokkal. Persze ez utóbbi két lehetőség - mint tudjuk - liberálbolsi titkos fegyver, amit az ördög, soros, brüsszel, a migánsok, no meg még gyurcsány szeretnének bevetni ezúttal is a tiszta vérvonalú kipcsak meg türk beütésű, polgári, keresztény magyarok ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.