Felerősödtek a külföldiek elleni indulatok, elterjedtek az antiszemita összeesküvés-elméletek, mondta az ENSZ főtitkára.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Pártunknak és Kormányunknak még vírus sem kellett ehhez Orbán jelölte ki, hogy kit kell gyűlölni, és szortírozta ki a magyar, és ki nem az.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
És? Bill Gates felelős több millió ember haláláért.
nezelodo
Pártunknak és Kormányunknak még vírus sem kellett ehhez Orbán jelölte ki, hogy kit kell gyűlölni, és szortírozta ki a magyar, és ki nem az.
Nessy
@nezelodo: Nekem is ez jutott eszembe! Nálunk ez már évek óta működik, legfeljebb most kibővítették a listát, kit kell éppen gyűlölni!
(Orwell: 1984. Reggeli gyűlölet negyedóra a tv-ben)I
Nálunk nem napi negyedóra hanem 0 - 24!
Csizmás Kond
...valamivel csak elő kell állni ha nincs semmi...ezek kezdik a gyülöletkampányt nem más.
nezelodo
@Nessy: A világ boldogabbik felén is van választáskor adok-kapok, de ott a voksolás után lecseng, a megválasztott vezető a nem rászavazókat is egyenrangú alattvalójának tekinti, és a választók is elfogadják a döntést. Nálunk pont a megválasztott tartja fenn a háborús állapotot, lesznek civilek, migráns simogatók, listákat készítenek pl értelmiségiekről, vállalkozásokról, (és még törvény is születik, hogy "jól érezzék magukat" e kis hazában), vagy a vele egyet nem értőkről. Szóval illiberális a "demokrácia", és főleg keresztény.
Nessy
@Csizmás Kond: Meg akinek van elég pénze a költségvetésből óriás plakátra, hirdetésekre, rádiós és tv-s szereplésre!
Csizmás Kond
@Nessy: Gondolom neked ha valami nincs kiplakátolva az nem is létezik...
Nessy
@Csizmás Kond: Nagyon elbeszéltünk egymás mellett!! Azt hiszem félre értettem a hozzászólásodat! Értsd macskaköröm között amit írtam!
A plakátokról annyit, hogy csak az ügyeletes híveknek kell naponta hatszor elolvasni, hogy ma éppen mi is a véleményük! Nekem van saját. :-)))
Csizmás Kond
@Nessy: tehát vissza a gyülölethez...szóval szerintem azok keltik a gyülöletet akik folyton előhozakodnak az ilyen dolgokkal míg másoknak eszébe sem jutna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.