A miniszterelnök kiemelte a választásban résztvevő vajdasági magyarok szerepét is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán csak 30 évvel fenyegetőzött

Békés Márton (a Terror Háza Múzeum kutatási igazgatója) elemzése, amelyet a XXI. Század Intézetnek készített a NER-ről

Mottó:
Pista-bácsi mondja, szó sem lehet előjátékról,
mert olyan sokáig tart, hogy addigra már el is felejtettem mire az egész!

Az elemzésről beszámoló, a párt központi napilapja szerint a mottó: „a mögöttünk hagyott évtized egy paradigmaváltó, konzervatív korszak kezdőpontját jelentheti.”. Bár az igazat megvallva a lead sem piskóta „A NER ZÁRTA LE MAGYARORSZÁG POSZTKOMMUNISTA MÚLTJÁT”, különös tekintettel Kövér Laca munkásságára.
No de vissza a fő mondandóhoz idézve a derék szerzőt: „a 2010-ben kezdődő rendszer prelúdiumként szolgál egy olyan paradigmaváltó konzervatív korszakhoz, amelynek a posztkommunizmus lesz a lábjegyzete.”.
S ne legyen kétséged Wazze arról is említést tett, hogy milyen jövőképpel fenyegetnek: „Az utóbbi évtized rendszerének önmagát jelölő szavai (alaptörvény, centrális erőtér, NER, nemzeti konzultáció) azonban nemcsak a széles körű népi felhatalmazást regisztrálják, hanem vállalják egy még ennél is szélesebb körű, nemzeti horizontú kormányzás feladatát.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.