A határhoz közeledő gépek megjelenése azt sejteti, hogy Vlagyimir Putyin valóban arra készül, hogy a belarusz elnökkel folytatott megbeszélésnek megfelelően segítséget nyújt Alekszandr Lukasenko hatalmának fenntartásához. (Igaz, egyelőre nincsen szó arról, hogy a határt is átlépték volna az orosz járművek.) Egyelőre nem állítható bizonyossággal, hogy Moszkva elszánta magát Lukasneko fegyveres megsegítésére. Kapcsolata Lukasenkóval Putyinnak nem volt felhőtlen - az anyagi támogatásról rendszeresen vitázott Minszk Moszkvával -, és nem kizárt, hogy a Kreml Lukasenko utódjában is gondolkodik.

Forrás: index.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Putyin az ablakon mászik vissza. Az EU-nak, NATO-nak határozottan kell fellépni egy szuverén ország belügyeibe katonai módszerekkel beavatkozó patkány ellen. Ezt a vonalat más eladott lelkű, tolvaj diktátorok miatt is meg kell húzni.
kokopelli
Megtalálták egymást? ...ki a zsák és ki a folt? (:-()
Sámannus
Akinek Habarovszkban is bepancsolnak, az ne menjen a szomszédba se a pofonért. A sok munkáskézre nagyobb szükség lenne a tajgatüzeknél. Oda kéne vezényelni a sok lusta muszkát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.