Egy a határzár alatt átvezető alagutat fedeztek föl a rendőrök Mórahalom külterületén vasárnap - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Szabó Szilvia közölte, az ideiglenes határzárnál szolgálatot teljesítő rendőrök 26 önmagát afgán, illetve szír állampolgárnak valló férfit tartóztattak fel vasárnap délután Mórahalom külterületén. A járőrök ezt követően terepkutatást végeztek, és egy, mintegy 16 méter hosszú alagutat fedeztek fel, amely átvezet a határzár alatt szerb területre. Az elfogott határsértők az alagúton keresztül jutottak be Magyarország területére - tudatta a százados. Az eset - a szerb féllel együttműködve történő - kivizsgálása után a hatóságok az eredeti állapotnak megfelelően helyreállítják a helyszínt. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap közölte, ismét alagutat találtak a megyéhez tartozó határszakaszon. A rendőrök terepkutatás során fedezték fel a szerb területről induló járatot, ami az ideiglenes...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Szegény rendőrök, mehetnek karanténba, ha egyszer elfogták őket. Tuti, hogy ezek a migrák vitték Szögedébe is abba a biológiai laborba is a nyavalyát...
nezelodo
@durbincs: Persze, iszom, teát, mert a pálinkaforradalom elbukott. Lehet, emiatt kapitalista csökevény leszek, mert az egyszemélyes kormányunk immár visszatalált a gyökeréhez, a lenini eszmékhez.
Amúgy meg bajba kerülsz, ha megkérdőjelezed a Bakondi határőr tisztet aki tudja a tutit , hogy a migrák hozzák a bajt! Csak előtte tettek egy kerülőt Zsófiapuszta felé, hogy megfertőzzék a buzgólkodó államtitkárokat! Lehet, hogy meghívták őket?
nezelodo
@durbincs: téged sem hívott senki, mégis itt reklámozod a dakota iliberális kultúrát, tartalmatlan lumpen nyelvezeteddel, ahelyett, hogy otthon a (kecske) nyájadat terelgetnéd.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
nezelodo
@durbincs: Naponta számtalanszor bizonyítod, hogy nem tolakodtál, amikor osztották, hanem nagyon előzékenyen mindenkit magad elé engedtél az ész osztásánál. A jellem osztáshoz pedig be sem álltál a sorba, mert azt sem tudtad, mi az. Hát így jártál, de legalább ne hirdesd, ha csak nem vagy aszkéta.
nezelodo
@durbincs: Haha, akkor veled együtt hirdetném a NER dakotájának az isteni mivoltát...
Nem hallottál még a bálványimádókról? Jaj, miket kérek számon egy NER kereszténytől, a Biblia ismeretét!??? Én sem várhatom el a lehetetlent tőled...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.