Az oltóanyag elutasítása tekintetében Magyarország a negyedik legelutasítóbb ország, míg Románia éppen csak megelőz minket harmadikként.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nos vegyük csak górcső alá...ugye elvileg közel egy éve megy ez a hiszti...nos aki eddig nem kapta el, az mi a francnak kockáztasson egy nem kipróbált vakcinával??? ráadásul akinek nincs komoly baja ,annak még orvoshoz sem kell mennie a korona miatt!!
division
@Csizmás Kond: Angliában két oltóanyag vár bevetésre, már rengeteg tesztet végeztek, de jövő júniusig nem lehet még engedélyeztetni.
division
@Csizmás Kond: Nem tudok arról, hogy ellentmondanánk majd neki akkor, amikor már bizonyítottan hatásos, tesztelt, mellékhatásprofilja megfelelő lesz, na és főleg engedélyezve lesz világszerte.
division
@Csizmás Kond: "A koronavírus elleni vakcináról az a tájékoztatás hangzott el az operatív törzs ülésén, hogy Magyarország az összes európai beszerzési programban részt vesz - közölte.

Felszólította ugyanakkor az operatív törzset, hogy egyidejűleg tájékozódjon az orosz és a kínai vakcinák előállításának és beszerzésének körülményeiről is.

Ugyanis a cél az, hogy Magyarország polgárai minél hamarabb, megbízható minőségben, de az elsők között juthassanak koronavírus elleni vakcinához"
Csizmás Kond
@division: ...értem én...de most mi ellen tiltakoznak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.