Hétfőn az EU nagyköveteinek ülésén, kedden pedig az EU-ügyi miniszterek tanácsán válik világossá, hogy tényleg blokkolják az unió teljes költségvetését és az óriási gazdaságélénkítő csomagot. A jogállamisági mechanizmus miatt bontakozik ki a szemünk előtt a keleti iliberólis államok legújabb válsága.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az EU-nak már kellene, hogy legyen egy olyan terve, hogy a magyarok és a lengyelek vétója ellenére is működjön a költségvetés!!! Két idétlen ember miatt nem lehet milliókat büntetni!!! E két kormány megkerülésével kell az EU-s támogatásokat eljuttatni az önkormányzatokhoz, civilekhez, stb!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Nessy: A "ballib" az egy magyar kitaláció,amit máshol pl. nyugaton nem is használnak! Pl. a parlamentekben a
liberálisok a "patkó" ill. a parlamentek közepén ülnek!! Akár a baloldallal,akár a jobboldallal is kötnek koalíció,ha a
feltételek teljesíthetők! A szélső ballal és a szélső jobbal soha...! (azért nem értem a "balliberális" marhaságot! (:-))
silber13
@kereső: @Nyírfa:Bizts! Itt nem veszik komolyan ez az elmeeteget, jókat röögünk a dilisségén. És kaparmányaira a felelet - már csak az alpári hangvétele miatt -vétele jogosn érdes
silber13
@csak úgy...: a krumplioztogatás szavazatért, ismerve a szavazó anyagi helzetét, kimríti a zsarolásogalmát!
Nyírfa
@csak úgy...: 15.46

Oké, figyelek! :)
Nyírfa
@silber13: Nem a komolyan vételükről van szó, az nonszensz lenne, de kár minden pillanatért, a pillanat tört részéért, amit rájuk vesztegettek. Néha jól esik beszólni ennyi retardáltnak, de, amikor grundot csináltok a felületből, ahol kibunyózzátok magatokat, ott eltűnik a lényeg, már nem a közös ügyről van szó, hanem az anyázásról. De azt Bayer is tud.
csak úgy....
@Nyírfa: egy kormányzó pártot komolyan köll venni,persze van egy csomó mínusza is ,ha csak a fidesz sajtó kártérítési pereire gondolok.
már Vaclav Havel is figyelmeztette a magyarokat és európát,hogy orbán egy romboló ,arra kíváncsi lennék,hogy ezt ö miböl szedte,gondolom nem a pocira csapott mint azt a viktor szokta .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.