Hétfőn az EU nagyköveteinek ülésén, kedden pedig az EU-ügyi miniszterek tanácsán válik világossá, hogy tényleg blokkolják az unió teljes költségvetését és az óriási gazdaságélénkítő csomagot. A jogállamisági mechanizmus miatt bontakozik ki a szemünk előtt a keleti iliberólis államok legújabb válsága.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az EU-nak már kellene, hogy legyen egy olyan terve, hogy a magyarok és a lengyelek vétója ellenére is működjön a költségvetés!!! Két idétlen ember miatt nem lehet milliókat büntetni!!! E két kormány megkerülésével kell az EU-s támogatásokat eljuttatni az önkormányzatokhoz, civilekhez, stb!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Az EU-nak már kellene, hogy legyen egy olyan terve, hogy a magyarok és a lengyelek vétója ellenére is működjön a költségvetés!!! Két idétlen ember miatt nem lehet milliókat büntetni!!! E két kormány megkerülésével kell az EU-s támogatásokat eljuttatni az önkormányzatokhoz, civilekhez, stb!!!
Aki Én
@Shikari: Ellenzékben csak Magyarországnak ártott hasonló esetekben a gazdád, most komplett Európának.
Hát, még nem ,,imádják" elegen...
Nessy
@Shikari: Van nekünk"saját csürhénk", ami Krisztus köntösét is ellopja! Méghozzá egyre nyiltabban, miközben a hívei tapsikolnak, mikor kihúzza a fejük alól a párnát! Ha valakinek ez a "demokrácia" , arra nincs mit mondani!
Nessy
@Shikari: Nem is tudtam, hogy a fidesz ismét fordult egyet, és most Ballib.
Nessy
@Shikari: Én nem! Pártunk és kormányunk néz ostobának, nap, mint nap, minden értelmesen gondolkodó "ellenzékit", azaz potenciális ellenséget!
Nessy
@Shikari: Amint ráérek, sajnálni fogom pártunkat és kormányunkat a híveikkel egyetemben. Kiemelten Lőrinc barátot, és a többi havert! Azt hiszem ebben a témában antagonisztikus ellentét van köztünk. Tiszteletben tartom a véleményedet! Elvégre egy libsibolsi, libernyák nyugger vagyok.
csak úgy....
@Shikari: bezzeg te mindent alá bírsz támogatni ! :) ma 3 X nyalinthatsz a karmelitáknál...,dicsöség nyelvedre tibim! :)
silber13
@Shikari: -csürézzed csak nyugodtan a brüsszeli hozzáértőket, akik valamivel többet tudnak a cstii hájasnál. A végén nem lesz pénz, aminek te is az egyik oka leszel. És akor fussál,mert a vezíred nem bocsájtja meg hogyelbasztad a pénzét,amit lopni akart!:!! M meg készséggel bizonyíjuk hogy te loptad el szegényke pénzecskéjét!:-))))))))))))))))))))))))))))))
silber13
@Shikari: Azok az általad említett " fisiszták " valami új gyülekezet, minek te vagy az egyik koloposa?:-)))))))))
silber13
@Shikari: -Riherongy homokosokkal nem tárgyalok, és ez rád vonatkozik
Nyírfa
Szívesen hozzászóltam volna, de shikari bevitt Titeket a dzsungelbe.
Sajnálom, mert a téma nagyon is fontos.
csak úgy....
@Nyírfa: hisz ismered shikarit,ö egy játékos kismajom...,mindenkit levesz a lábáról! fontos dolgok miatt készek vagyunk nem a tibivel majomkodni!
kereső
@Nyírfa: Több hirportál is tényként közli, hogy orbán vétózni fog. És nem orbánt irnak, hanem- "Magyarország vétózni fog".
Szégyen!!!
Nyírfa
@kereső: Ezen, sajnos, nincs mit csodálkozni, ő képviseli az országot. Már régen meg kellett volna tagadni ezt az embert, és akkor nem lenne miért szégyenkeznünk, paralel sokkal nagyobb jólétben , jogállami keretek között élhetnénk.

Az EU-tagállamok helyében én kiszavaztatnám Orbánt és Morawieckit minden lényeges döntésből. Aztán puffoghatnának.
A lengyelek hamar visszakoznának, amúgy is egy forradalom határán egyensúyoznak.
Nyírfa
Egyetlen kritériumot szabnék az EP-ben. Be kell lépni az Európai Ügyészségbe. Aki erre nem hajlandó, az a pénzekre se pályázzon, de, a költségekbe sem kellene beszállnia. Már most is terveznek hasonló könnyítéseket. Innen már csak egy lépés lenne az EU-ból való kilépés, kiléptetés, de ezt a magyar és a lengyel nép vétózná meg. A nép. Nem a méltatlanná vált vezetőik.
Nessy
Addig feszíti a húrt a két autoriter államfő, míg tényleg megcsinálják a "két sebességes uniót", aztán pénz az ablakban! Mi meg ismét éltethetjük az orosz - magyar örök és megbonthatatlan barátságot, illetve hiteltörlesztést.
Nyírfa
@Nessy: Orbán úgy fél az oroszoktól mint a tűztől. Azért ez a pávatánc, megpróbálja magát minden oldalról bebiztosítani: mindenütt legyen egy jóakarója, egy "barátja", egy szövetségese, legyen kihez fordulni, hová menekülni. Csakhogy mindenütt tudják, hogy hajlamainál, félelmeinél fogva egy labilis, megbízhatatlan ember, bármikor készen az árulásra. Az árulókat pedig csak addig használják, amíg érdekükben áll, azután eldobják mint egy koszos rongyot - örüljön, ha életben hagyják. Gondolom, egyébként is ez a legnagyobb félelme.
És zárul a kör itthon is, külföldön is.
kokopelli
@Jozefina: (09:48) az EU-s befizető országoknak teljesen mindegy ill. jobb,ha megáll a pénzforgalom! Őket
nem nagyon nyomja szükség!Párszor megcsinálják a dolgot,és a fogadó országok esetleg felébrednek!
@Nessy: Kapnának a befizető országok végre határozott vezetőket,és tényleg "bemutatnának" a követelödzők-
nek,akkor nem lenne akkora pofájuk az orbánféléknek!
Clavigo
Ha megtehetném,,én simán kibasznám ezt az országot az EU-ból.. Pár hónap után a saját hívei nyúznák meg ezt a retkes Szirti Vizilót...
Nessy
@Clavigo: Addigra ők már a külföldi bankszámlájukat élvezve, süttetik a hasukat valahol, ahol nem adják ki őket! Itt meg marad a sok üres betonteknő és az üres kassza.
Clavigo
@Shikari: Ma még nem " faroltál meg " a Zsirdisznó gazdádnak ,muzsik ? Rád unt talán ,te tölcsérseggű büdös román bocskor ?
Csizmás Kond
Az a diktatura ha valakit valamire erőltetnek...lehet szavazni.
namihami
@Nessy: 14.58:: Ezért tanácsolnám (már nem először) a ""causeszku-szisztémát"". Ha Európa zokon is venné (bár még az se biztos--azok is szeretik a pénzüket), akkor ahogy ezzel, úgy a sorsával is megbékélnének rövid időn belül.
Az a pénz már veszett fejsze nyele, már nem tudjuk visszaszerezni a ""basibankokból"", de legalább a főtolvaj ne élvezhesse a vagyont.
csak úgy....
@Csizmás Kond: mint például az éhezöket krumplival..
kokopelli
@Nessy: A "ballib" az egy magyar kitaláció,amit máshol pl. nyugaton nem is használnak! Pl. a parlamentekben a
liberálisok a "patkó" ill. a parlamentek közepén ülnek!! Akár a baloldallal,akár a jobboldallal is kötnek koalíció,ha a
feltételek teljesíthetők! A szélső ballal és a szélső jobbal soha...! (azért nem értem a "balliberális" marhaságot! (:-))
silber13
@kereső: @Nyírfa:Bizts! Itt nem veszik komolyan ez az elmeeteget, jókat röögünk a dilisségén. És kaparmányaira a felelet - már csak az alpári hangvétele miatt -vétele jogosn érdes
silber13
@csak úgy...: a krumplioztogatás szavazatért, ismerve a szavazó anyagi helzetét, kimríti a zsarolásogalmát!
Nyírfa
@csak úgy...: 15.46

Oké, figyelek! :)
Nyírfa
@silber13: Nem a komolyan vételükről van szó, az nonszensz lenne, de kár minden pillanatért, a pillanat tört részéért, amit rájuk vesztegettek. Néha jól esik beszólni ennyi retardáltnak, de, amikor grundot csináltok a felületből, ahol kibunyózzátok magatokat, ott eltűnik a lényeg, már nem a közös ügyről van szó, hanem az anyázásról. De azt Bayer is tud.
csak úgy....
@Nyírfa: egy kormányzó pártot komolyan köll venni,persze van egy csomó mínusza is ,ha csak a fidesz sajtó kártérítési pereire gondolok.
már Vaclav Havel is figyelmeztette a magyarokat és európát,hogy orbán egy romboló ,arra kíváncsi lennék,hogy ezt ö miböl szedte,gondolom nem a pocira csapott mint azt a viktor szokta .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.