Nem akart szomorkodni, és sosem érezte jól magát felöltözve – most a közösségi oldalakon oszt szextippeket a bevállalós nő.

A 32 éves Molly korábban pincérnőként dolgozott, a naturizmus iránti szenvedélyét pedig még 2009-ben fedezte fel, de csak most jött el a pillanat, mikor a hobbiját a mindennapjai legjelentősebb részévé tudta tenni.

A nő tavasz óta, mióta munkanélkülivé vált, egyre gyakrabban hagyja a szekrényben a ruháit, és hol kirándulni megy pucéran, hol a pizzafutárnak nyit így ajtót – a meghökkent férfi el is ejtette az ételt a meztelen nő láttán.

De virtuális jógaóráin is – amelyekre azért fel szokott még öltözni falatnyi sportruháiba – arra biztat mindenkit, hogy engedjék el magukat, adjanak egy lehetőséget az ilyenfajta szabadságnak is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Molly K. Spock (@fitmamamolly) által megosztott bejegyzés

„Amikor meztelen vagyok, magabiztosnak és szexinek érzem magam, mert nincs, ami mögé rejtőznöm kell”

– állítja Molly, akit férje is gyakran meztelenül követ a kirándulásokon, ám 3 éves kislányuk ragaszkodik a ruháihoz, mert imád öltözködni.

A nő bevallása szerint egyáltalán nem bánja, ha az emberek megbámulják, és úgy érzi, az ő meztelenségét úgy értelmezik, mint egy engedélyt, és ennek hatására talán mások is le fognak vetkőzni. 

Címlapkép: Instagram/fitmamamolly

(metropol.hu)

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Pegero: Általában tartalmatlan vagy és nem arra reagálsz, sőt köze nincs hozzá válaszaid vannak. Ettől függetlenűl vicces vagy, de nem vagyok hülye, amikor a motivációk terén az ember összerakja valaki profilját..:) Érted mire gondolok. Egy MTV bemondón is lehet nevetni attól függetlenűl, hogy nem igazi.
SystemError
@Pegero: Béna és erőltetett vagy az idióta, de vicces helyett. A többi is ilyen, te legalább ebben más voltál, ahogy valószínűleg másban is..de látod még a fallosz imádatodon is túltettem magamat. Nem lehet neked könnyű azért azon az oldalon a jazz, hippi69 és a fallosz imádattal. Hogyan bírod ezt a rejtőzködő életet a közegedben. Azoknak szívod a vérét, akik szabadok lehetnek, de mégsem akarnak falloszokról hallani?
SystemError
@Pegero: Tessék ettől megnyugszol:
🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
SystemError
@Pegero: Én nagyon is szeretem az orosz cuccokat, csak nem úgy mint ti...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.