Szerdán az Európai Parlament jóváhagyta a jogállamisági feltételrendszert, így a döntéssel kötelező érvényű európai jogszabállyá vált a jogállamisági feltételrendszer - közölte az uniós szerv. Ezt azt is jelenti, hogy a jogszabály 2021. január 1-től hatályos.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
"Megcsináltuk! Most már ez a törvény, és ezen nem változtat semmilyen egyoldalú nyilatkozat. A feltételrendszer segítségével mostantól megvizsgálhatjuk azokat a kétes törekvéseket, amelyek az unió értékeivel ellentétes célokra szánnák az uniós forrásokat" - mondta Petri Sarvamaa finn néppárti társ-jelentéstevő a döntést követően. Az EP-képviselő azt is hozzátette, hogy "a Szerződések őrének szerepét betöltő" Európai Bizottságtól elvárják, hogy január elsejétől elkezdje a rendelet független végrehajtását."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.