Korábban átmentek Barack Obama házába a szükségüket elvégezni.

Az élet nagy dolgai: Trump lányának testőrei nem használhatták a házban lévő vécét

Ivanka Trump és Jared Kushner nem engedte, hogy a kirendelt biztonsági őreik használják a házukban található fürdőszobákat, ezért az őröket adó Secret Service kénytelen volt kibérelni erre a célra egy lakást – számolt be a Washington Postra hivatkozva a 24.hu.

A leköszönő elnök lánya és férje gyerekeikkel az elmúlt években egy 464 négyzetméteres, hat hálószobás és hat fürdőszobás washingtoni házban lakott, de a WaPo szerint a házaspár megtiltotta az őröknek, hogy a házban menjenek el vécére.

Emiatt a Secret Service tagjai kénytelenek voltak mobilvécét használni, vagy pedig a közelben lakó Barack Obama házában elvégezni a dolgukat, akit volt elnökként élete végéig szintén őrizet illet. Végül 2017 szeptemberében a biztonsági szolgálat úgy oldotta meg a dolgot, hogy kibéreltek egy alagsori lakást az egyik szomszédtól, amelyért aztán havonta 3000 dollárt fizettek – ez havi 885 ezer forint. A Fehér Ház cáfolta, hogy Trump és Kushner megtagadta a belépést az őröknek, de a Washington Post azt írta, hogy értesülésüket két, a házaspár védelmét ellátó őr is megerősítette.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: CHANDAN KHANNA / AFP

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ivanka Trump és Jared Kushner térítse meg a bérleti díjakat!!! Legyen már végre 20-a és agész trump familia menjen a hírek süllyeszőjébe!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
Reméljük jól meghúzta azért valamelyik lányát (esetleg mindkettőt partiban) jó nagy fekete brével a jó érett Barack bácsi... XD
ómió
Bezzeg Obama efftárs! Ő efftársiasan mindent megosztott velük!
durbincs
@Jozefina: =@Gazella: =@rokker33: = @Szeparepa2: mert ők csak má a közös csillébe rottyantanak ? lent a setétbe ?
balos
@ómió: Közöd?Netán beléd úritettek?
ómió
@balos: Veled ezt tették, bolsi fajgyökér!? És most rám kennéd? Tetübolsi vagy, nem vitás!
durbincs
@DR Eric CARTMEN: =@Gazella: mondja maga persze ezt ? a " csak gyárilag hülye " mi ? lentről a bányából 4.elemivel ?
kidagadt nyaki erekkel , a csillébe-guggolva ? mint @Eladott Ország:= @Yoda69: = @kissé felnőttem: =@Qqberci: ?@csak húgy.: =@Aki Én: = @sgl:= @Clavigo:= @simmering73:= @szaboria1: =@nemkati: = @rokker33: @Béla333:?+@gina:?@lemming: = @Jozefina: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok