A V4NA azt kérdezte az Európai Bizottságtól, kik és mikor tárgyaltak és írtak alá szerződéseket a gyógyszergyárakkal. Mivel Brüsszel titkolózni próbál, most újabb kérdéseket küldtek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Mit is titkol Brüsszel:
.
Azokat a svakcina zerződéseket, amelyeket a tagországok vezetői írtak alá?
.
Megismétlem korábbi hsz-emet
.
Nem cáfolta senki a Klubrádió Megbeszéljük c. műsorában Lantos Gabriellát, az Újvilág Néppárt szakértőjének nyilatkozatát 9,32-nél, amelynek az a lényege, hogy a kinai vakcína első generációs, 4 dollárba kerül, nem a fejlődő országok számára, a szegényebb országok számára megfizethető!
.
Politikai haszonszerzés a célja un. Magyarországnak ennek a vakcinának a beszerzése, hasonlóan a lélegeztetőgép bizniszhez
.www.klubradio.hu/archivum/megbeszeljuk-2021-januar-21-csutortok-1600-15256
.
Nagy merészség ezeknek a szakbarbároknak belepofagolni még a vakcina beszerzést illetően is, Brüsszelt hibáztatva akkor, amikor már az elhunytak száma 12 ezer körül.ugyan ha igaz, csökkenő tendenciát mutat!
Qqberci
No és mi van a magyarországi vakcinabeszerzési szerződésekkel?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.