A Boden-tónál található Uhldingen-Mühlhofen idősek otthonában 13 lakos halt meg az év eleje óta. 2020. december 31-én a létesítmény 40 lakója és csaknem 20 alkalmazottja megkapta a koronavírus elleni oltástt. Röviddel ezután néhány lakó és öt alkalmazott tapasztalta a COVID-19 első tüneteit. Jelenleg 14 lakó és egy alkalmazott beteg. Mindannyian karanténban vannak. A vakcina második adagja január 28-án volt esedékes.

Forrás: mediaforras.com
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luiz
Ez ilyen. Nem azonnal ad védettséget. Mint mikor a 16 éves hülye gyerek megkapja a jogsit, aztán azt hiszi, hogy már ő a Schumacher félóra múlva meg feltekeredik az első fára 200-al
Peller Anikó
@Rockxy: Semmi nem utal arra, hogy az oltás okozta a halálukat.

A covid fertőzés behurcolása az oltási követően csak néhány nappal később történt meg és ahogy @annus: is említette, hamar elbízhatták magukat. Az immunitás kifejlődéséhez néhány hét kell, a védettség nem az oltással jön létre hanem egy lassú ön immunizációs folyamattal folyamatosan alakul ki két három hét alatt.

Ebből nem állapítható meg a (meg nem nevezett) vakcina veszélyessége.

A betegség elkapásakor az aggok még nem voltak védett állapotban.
kissé felnőttem
@luiz: nem kis nagyságrendben bizony A diszkójáratok.
Rockxy
itthon is van már áldozat, de az biztosan önként vállalt mártírhalál.
különbenis, nem kár érte, öreg volt.
igaz?
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=846id_337_s1.jpg
simmering73
Már vírusosak lehettek az öregek. Már termelődhettek az antitestek, mikor plusz megkapták az oltást. A cím amúgy agyhalott firkászra utal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.