Részt vett a bécsi ötök külügyminisztereinek tanácskozásán.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem szólhat bele a baloldal? Elment az esze ennek az antidemokrata elmebetegnek?
Kinek képzeli magát az a beteg ember?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Aki Én: Ezek szerint a fél országnak szilencium külügyérünk szerint! De a kutya mindenit, abba talán beleszólhatok, mit fogadok el, mit nem! Természetesen a baloldal adójára igényt tartanak, mint ahogy az eus pénzekre is! Ez a jótét lélek teljesen elvesztette még a meglévő minimális önkontrollját is!
tudode
Elssorban a tintanyalók nem pofagolhatnának bele a népegészségügybe!
.
Nagyon nagy lovat adott a felcsúti nemzetvezető ez alá a lejárt lemezű frakcióvezető alá, fölé, mellé!
Nyírfa
Nem olvasom el a cikket, mert nem kattintok az Indexre, a címként kiemelt mondatra viszont van megjegyzésem:
A baloldal, bármennyire is kiütést kaptok ott a kormányoldalon a ténytől, több millió állampolgárt képvisel. Nem kevesebbet, sőt, valójában többünket mint a Te pártod, Péter. Az abnormális, hogy szerinted a minket képviselő politikusok nem szólhatnak bele a mindannyiunkat érintő vakcinaszerzésbe. Lehet, hogy nem fogod fel, de az életünkről döntötök - pontosabban akartok dönteni - önkényesen, ezért nincs csodálkozni való azon, hogy nem tolakszunk az oltásokért. A megkérdezésünk nélkül kidobott közpénzt pedig legyetek szívesek a saját zsebetekből visszapótolni. Így lenne fair - hogy legalább egyszer, egyetlenegyszer korrektek is legyetek.
Lehet, hogy ebben a pillanatban még tiétek a hatalom, de dicsőség nem jár vele. És tudod, habár fölül a gálya, azért a víz az úr.
Szóltam.
cikicakk55
Már miért ne szólhatna bele Brüsszel,vagy a baloldal? Uniós tagállam vagyunk és az Unióból kaptuk eddig a legtöbb Vakcinát. Sem az Oroszra sem a Kínaira nem bólintott rá az EU. A baloldal meg épp úgy Magyar emberekből áll,mint a Fidesz. A bökkenő csak az,hogy a Fideszesek már felvették a Pfízert,még az Orosz csak most indul el. Itt van állítólag 160.000 belőle,de ezeket a nyugdíjasoknak akarják beadni. Ne hogy már Szíjjártó akarjon lenni az az ember aki eldönti,hogy a Magyar idős emberek melyik vakcinát kaphassák meg. Elhiszem,hogy vannak Magyar orvosok akik erősen javasolják az Orosz és a Kínai vakcinát,de Ők elsősorban Fideszesek és csak másodsorban orvosok. Megnézném én,hogy melyik doki adná be a feleségének,Édesanyjának,vagy a gyermekeinek az orosz és a Kínai vakcinákat. Ne mi legyünk már a kísérleti Patkányok. A Fidesz a legalkalmasabb a patkány szerepre.
Aki Én
@Nessy: De tényleg, kinek hiszi magát ez a pávián, hogy szerinte a jelenleg legnagyobb közügybe nem szólhat bele a baloldal?
Hogy lehet ilyet hangosan kimondani? Ez mindent elmond ezekről a tetves hazaárulókról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.