S MÁR MEGINT SZEMBEJÖTT A VALÓSÁG!!! =)) Lengyelországban egyelőre csak az uniós forrásból származó oltásokat használják, ennek ellenére előkelő helyen állnak a beoltottak számát illetően. Lehet, hogy vesznek kínai vakcinát.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A valóság már megint szembejött

A lengyel barátainknak sikerült az, ami Orbánék szerint lehetetlen

Lengyelország az uniós államok között a 8. helyet foglalja el a koronavírus ellen beadott oltások területén - írta a Business Insider Polska, amiben az a poén, hogy: Lengyelországban eddig 3,3 millió oltást adtak be, ebből 1,1 millió már a második adag volt, de csak Modernával, Pfizerrel és AstraZenecával oltottak.
simmering73
Itt csak a szájkaraté megy meg az ellenzékre mutogatás.
csipetke
Hja,lehet,hogy a lengyeleknél nem valami nyunyó néni a tisztifőorvos,hanem egy igazi hozzáértő szakember,esetleg két rendőr nélkül,és valószínűleg ott van IGAZI oltási terv. Ja,így könnyű...Nekünk meg dobott a gép,(azaz orbán) egy nyunyó nénit,aki elmagyarázza,hogy mé' mosd meg a tojást hipóval,és hasonló okosságok.Meg van egy használhatatlan kásler,aki ugyan nem jó már semmire a közéletben,de még tartják,ki tudja minek.Az EÜ-ben már nem szólhat semmibe,azt az EÜ-höz szintén nem értő belügyér felügyeli,így hát nálunk fejetlenség van,és káosz. De az EÜ-s intézmények sz@rásig vannak katonával,ki tudja,miért?
kokopelli
..@csipetke: ..a nyunyó-nénitől még azt a tippet is elvárom,hogy a tojás fehéjét és a sárgáját külön meg kell mosni!
(...,ha lúd legyen már kövér!)( (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.