ÉS KORRUPCIÓ TERJEDÉSÉT KI ÁLLÍTJA MEG??? Akkor hozták a döntést arról, hogy nem kell annyi a Pfizer oltóanyagából, amikor 2 millió adag orosz vakcinára szerződtek. Hárommillió, a Pfizer és a BioNTech által kifejlesztett vakcinától esett el Szlovákia, mert az egészségügyi minisztérium nem használta ki az ország számára felajánlott mennyiséget – idézi a szlovák nyelvű Hospodárske Noviny értesülését az Új Szó.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sejteni sejtettem, de reméltem, hogy nem

Orbán dicsekvése/panasza megvilágosodott

Ártunk és qurmányunk azon panaszkodott, hogy a külföld azon zaklatja őket, hogy segítsenek: HOGYAN lehet orosz vakcinához jutni! Nem akarván ötletteb adni nem írtam le, de most kiderült, hogy van olyan akinek elárulták a csíziót: „Hárommillió, a Pfizer és a BioNTech által kifejlesztett vakcinától esett el Szlovákia, mert az egészségügyi minisztérium nem használta ki az ország számára felajánlott mennyiséget ”, mert inkább „ Igor Matovic kormányfő bejelentette, hogy 2 millió Szputnyik V-vakcinára kötöttek szerződést”!
A derék kolléga, mármint a mi nagytudású Viktorunké, kijelentette, hogy: „a szakértői ezt javasolták”! Csak nem Viktor volt az egyik??? =))
Qqberci
A csútkány 1,7 millió Modernát mondott vissza...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.