Pénteken jelentette be a DK két III. kerületi tagja, Hazai András alpolgármester és Rózsa László képviselő, a kerület egészségügyi bizottságának vezetője, hogy kilépnek a pártból. Indoklásuk szerint azért, mert a pártelnök,GYURCSÁNY FERENC NEM TARTOTTAPénteken jelentette be a DK két III. kerületi tagja, Hazai András alpolgármester és Rózsa László képviselő, a kerület egészségügyi bizottságának vezetője, hogy kilépnek a pártból.\n\nIndoklásuk szerint azért, mert a pártelnök ,GYURCSÁNY FERENC NEM TARTOTTA BE A KORÁBBAN NEKIK TETT ÍGÉRETEIT– írta meg a Telex. RÓZSA LÁSZLÓ A HÍR TV-NEK AZT NYILATKOZTA, HOGY SZEMÉLYES OKOK MIATT DÖNTÖTTEK A TÁVOZÁS MELLETT.\n\nA két politikus ezzel egy időben lemondott az önkormányzaton belüli vezető pozíciókról is. – í elvtársak, ez igazán jó hír! Még szétesünk a kampány előtt?

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desir62
@durbincs: Már megintide evett a fene?
desir62
A viktorka megint meg lopta azembereket, újabb milliárdokat költ a soha meg nem térülő focira és vadászati kiállításra. DURBINCSKA ERRE VARRJÁL GOMBOT!
Bryan élete
Ez egy január 23-i hír akkor is megírták az újságok. Most akkor újra kiléptek???
Klubtag
@Bryan élete: ...nem, csak már látszik a pánik, a kétségbeesés, minden lejárt és aktualitását vesztett hírt fel kell dobni újra és újra a lejáratáshoz...tiszta röhej, ha nem volna mérhetetlenül szánalmas, piti és beteges.
ittott
@durbincs: Kurvára ráérsz ilyen összefoglaló szerkesztésekre. én is opponállak, meg mások is. lehet, hogy rövid a névsor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.