FRITZ & MAGYARNEMZET, DE EZ MÉG TŐLÜK IS SOK(K)!!! A címben feltett provokatív kérdéshez egy másik kérdést tennék hozzá: mi tart egyben igazából egy kultúrát? Megítélésem szerint a szelleme, a gondolkodásmódja s az ebből fakadó nyelvezete. Márpedig az utóbbi egy-két évtizedben Európát, tágabb értelemben a Nyugatot valaha jellemző gondolkodásmód és szellemiség került válságba. Ez pedig fontosabb minden más, a nyugati világot fenyegető tárgyi, materiális …

(Forrás: magyarnemzet.hu, RonaGyuri által)

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Shikari: mint írtam:
Orbán mintegy 2milliós birkanyája nem csak életidegen Európában, de veszélyes is rá!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@durbincs: látom ma megint "ikrázol" -,jó neked,az ész és fej nélkül is megy a zavaros vízben.
ómió
@simmering73: Efftársilag "látod" a másikat hülyének? De láthatóan még bolsi elmebetegileg is! Ez jellemzi a bolsi tetüfajtádat!
ómió
@Horizont: Neked Böszme vezéretek "okfejtése" csak akkor baromság, ha mástól halljátok vissza!? Direktben meg a "bölcsesség" maga? Ő mondta - "lemaradtál róla(?) - hogy Magyarország a migráncsokkal "még jól is járna"! Hát, mi ez, ha nem nyílt beismerése annak, hogy iszlamizálni akar!? A külföldre trianonizált magyarokhoz 2004-ben, mintha nem így állt volna! Vagy az idők folyamán éppen a gondolkodógéned halt ki?
Horizont
@ómió: Zavaros a kommented próbálj meg érthetően írni. De csak Böszmézni tudsz.
Nem tudsz arról, hogy mennyi migránst engedett be az orbán kormány???
Na tájékozódj baszki. Az én gondolkodó génemmel semmi baj nincs, de a tied hol van?
orbán kioperálta?
ómió
@Horizont:Az agyhiányod a zavaros, idiótája! Elmondtam, mit mondott a vezéretek! Képtelen vagy megérteni? És így kommentelsz? Jobb lenne kivárnod, amig lesz agydonorod - hátha majd még érted is, amit olvasol és, amit válaszolsz! Az Orbán kormány meg nulla migránst engedett be! És ez még akkor is így van, ha te így agyhiányosan képtelen vagy különbséget tenni a meghatározott időre ideiglenes menedéket kapott és a migráncs között! Szóval, a "gondolkodó géned" már bőven a létéért kiált, idiótája! Pótoltasd mielőbb!
Horizont
@ómió: Te barom fajkretén. Nehezen fogod fel amit itt írogatunk neked, csak nyomod itt a baromságodat. Nulla migránst??? Te tényleg hülye vagy. Csak a letelepedési kötvényeseket nézd már meg pénzért kiket engedtek be akik persze nem maradtak itt ebbe a kurvaországba hanem mentek a haldokló nyugatra. És Gruevszki mi a f...sz volt szerinted??
És a ’80-as években hazánkba érkezett arab migránsok akik milliárdosak lettek itt és orbán cuki haverjai lettek?
"A befektetőket, akik a „keleti nyitással” ámítják a magyar kormányt, akik arannyal hímzett királyi párnákat hoznak a miniszterelnöknek, nem kerítés várja, hanem kivételes bánásmód, számtalan előny, aminek az árát mi fizetjük meg, magyar adófizetők."
Szóval ne papolj már itt gondolkodó génekről pont te mert dőlök a röhögéstől. Felőlem úgy nyalod orbán seggét ahogy akarod de ne gondold, hogy mások (is) hülyék és nem okosabbak mint te. Égeted itt magad nap mint nap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.