FRITZ & MAGYARNEMZET, DE EZ MÉG TŐLÜK IS SOK(K)!!! A címben feltett provokatív kérdéshez egy másik kérdést tennék hozzá: mi tart egyben igazából egy kultúrát? Megítélésem szerint a szelleme, a gondolkodásmódja s az ebből fakadó nyelvezete. Márpedig az utóbbi egy-két évtizedben Európát, tágabb értelemben a Nyugatot valaha jellemző gondolkodásmód és szellemiség került válságba. Ez pedig fontosabb minden más, a nyugati világot fenyegető tárgyi, materiális …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Shikari: mint írtam:
Orbán mintegy 2milliós birkanyája nem csak életidegen Európában, de veszélyes is rá!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pipás
@Madácsi Pali: Egy hülyével vitatkozol?
kokopelli
@csipetke: Képzeld el,hogy a nyugat,ill a németek is besokalnak!A magyarországi üzemek is bezárnak,az ottho-
niak pedid takarékre kapcsolnak!A vendégmunkásokat hazazavarják,mert szoc.segély nem jár nekik! Pár hónap
után azoknak is irány Horány ill. haza,akiknek a munkanélküli segély is kifut!! "Ipari termék nem vesz terméket!"
(:-()
csak úgy....
@durbincs: látom ma megint "ikrázol" -,jó neked,az ész és fej nélkül is megy a zavaros vízben.
ómió
@simmering73: Efftársilag "látod" a másikat hülyének? De láthatóan még bolsi elmebetegileg is! Ez jellemzi a bolsi tetüfajtádat!
ómió
@Horizont: Neked Böszme vezéretek "okfejtése" csak akkor baromság, ha mástól halljátok vissza!? Direktben meg a "bölcsesség" maga? Ő mondta - "lemaradtál róla(?) - hogy Magyarország a migráncsokkal "még jól is járna"! Hát, mi ez, ha nem nyílt beismerése annak, hogy iszlamizálni akar!? A külföldre trianonizált magyarokhoz 2004-ben, mintha nem így állt volna! Vagy az idők folyamán éppen a gondolkodógéned halt ki?
ómió
@Horizont:Az agyhiányod a zavaros, idiótája! Elmondtam, mit mondott a vezéretek! Képtelen vagy megérteni? És így kommentelsz? Jobb lenne kivárnod, amig lesz agydonorod - hátha majd még érted is, amit olvasol és, amit válaszolsz! Az Orbán kormány meg nulla migránst engedett be! És ez még akkor is így van, ha te így agyhiányosan képtelen vagy különbséget tenni a meghatározott időre ideiglenes menedéket kapott és a migráncs között! Szóval, a "gondolkodó géned" már bőven a létéért kiált, idiótája! Pótoltasd mielőbb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.