Németország 30 millió adagot vásárol az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) ellen kifejlesztett Szputnyik V orosz vakcinából - jelentették csütörtökön német hírportálok. A beszámolók szerint a beszerzésről Michael Kretschmer szászországi tartományi kormányfő tájékoztatott Moszkvában, miután tárgyalt Mihail Murasko egészségügyi miniszterrel. Elmondta, hogy a tervezett menetrend szerint júniusban, júliusban és augusztusban egyaránt tízmillió adagot vásárolnak. A beszerzés feltétele, hogy az orosz készítmény rendelkezzék EU-s forgalmazási engedéllyel. Michael Kretschmer kiemelte, hogy az orosz vakcina beadatására minden bizonnyal nagy hajlandóság mutatkozik majd a Németország keleti részén, az egykori NDK területén fekvő tartományában.

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Vesznek, oltanak, különben meghalnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@folt: Csak mert véget vetnek itt a bányás suttyó bérköcsögök világának ? idegen pinzen ?
FLETÓ
@folt: Látszik, hogy lipsi vagy! Azok beszélnek így a PROPIN is!
durbincs
@folt: maga csak 1 50IQ-s suttyó ? a csillesorról ?
home office
@FLETÓ: Ma 186 honfitársad halt meg.

Portugália nem vett Szputnyik vakcinát, Belgium sem vett - sőt, rajtunk kívül senki nem vett Európában, mégis mi vagyunk a világelsők a halálozások napi és össz-számában.

Úgy hullanak a magyarok, mint a legyek.
Miért?
De nektek ez csak egy szám - az emberek csak számok /by Auschwitz/
De ti buta magyarkodó (azért mert magyarkodsz, nem vagy magyarabb - főleg akkor nem, ha egy Romániából nyomuló kretén székely vagy, aki magyarnak hiszi magát) parasztok, azt hiszitek, hogy 3,7 millió több, mint a 27 ezer.
Csak a hülyék szerint több a 3,7 millió a 27 ezernél!
FLETÓ
@home office: Minden pontban hibás az állításod! pl.: Magyarországon élő magyar vagyok! Elég baj, hogy ezt így kell kijelenteni! Nekem csak magyar létezik: akár Romániában élő, akár a világ bármely tájékán beszéli az anyanyelvemet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.