Marine Le Pen, a franciaországi radikális jobboldal vezére érezhetően népszerűbb ma a fiatal választók körében, mint az előző, 2017-es elnökválasztás idején, miközben pártját, a Nemzeti Gyűlést idősebb támogatói sem hagyták el.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
FT: „France’s younger voters divided over voting for Macron or Le Pen”

Az egyébként érdekes esélylatolgatásnak különös pikantériája van most & itt Orbániában

Nincs könnyű dolga annak, aki biztosat akar mondani;
sem a lassan egy év múlva esedékes francia elnökválasztásról,
sem arról, hogyan lehet LePent-t távoltartani a hatalomtól.
A cikk jól tárja fel az esélyeket, mármint a sokféleséget. Külön érdekessége az az az elemzés, hogy Marine mennyire igyekszik úgy megtartani régi híveit, hogy közben a polgári Franciaországot erősítse. A szerző valahogy úgy fogalmazott, hogy: „nem tűri pártjában a rasszista kijelentéseket, s az EU-szkepticizmusuk is meglehetősen lightos”!
Ami azt illeti - meglátásom szerint – Macron lényegesen nagyobb küzdelemre számírhat, de LePen-nek is nagyon toppon kell lennie. Az semmiképp sem fér neki bele, hogy egy retardált dahadt törpének pitizzen, hogy vegye be a csapatába, mint azt a mi derék ME-nk volt szíves elővezetni legutóbbi nagy –interjújában! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.