Egyelőre nem tudni az okokat. 

Kiürítették a dél-kínai Sencsen egyik emblematikus felhőkarcolóját kedd délután, miután az épület egyelőre ismeretlen okból inogni kezdett – adta hírül internetes kiadásában a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap.

Rejtély! Inogni kezdett egy felhőkarcoló Kínában, nem tudni miért

Fotó: Pixabay

A sencseni katasztrófavédelmi hivatal beszámolója szerint kedden arról kaptak jelentéseket, hogy a húsz évvel ezelőtt épült SEG Pláza imbolyog. A 79 emeletes épület magasságát tekintve megközelíti a New York-i Empire State Buildinget.

A hivatal vizsgálja az esetet, ám azt már kizárták, hogy az épület mozgását földrengés okozta volna, mert nem regisztráltak akkor földmozgást a városban. A helyi időjárás-jelentés szerint a szélerősség Sencsenben ekkor óránként 27 kilométeres sebességű volt, szintén nem valószínű, hogy ez megingathatta a toronyházat.

A kínai közösségi médiában közzétett felvételeken sok embert lehet látni, ahogyan szaladnak kifelé a toronyházból. Sérültekről, illetve vagyoni kárról szóló jelentést nem tettek közzé.

Forrás: MTI
Címlapkép: Pixabay

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Hááát ha a Nagy Orr Bán ott ált mellette és a Nemzethy demokráciáról meg az utcai harcos mivoltáról beszélt akkor tudni mitől ingott. Ha hagyták volna még hadoválni arról is ,hogy üzleti ügyekkel nem foglalkozik rájuk is dőlt volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
T-Boly
@Néro: Na azt kellet volna kivárni míg rájuk dől ! De,...sajnos nem ezt tették. Ha már az anyjuk nem nyomta agyon őket,ez a toronyház igazán megtehette volna,a magyar nép többségének örömére.
Néro
@T-Boly: Nagy többségének nagy nagy örömére.
Qqberci
A Pénztáros & Pénztáros Kft építette?...
CsipkeRózsa
A szellemek táncoltak benne, vagy csak összedől előbb-utóbb.
Csizmás Kond
...már tudjuk mi történik Kínában is...hát nem csodálatos ?
simmering73
Prózai okból. Kici óccó cement került a betonba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.