Van egy dr. Sándor Zsuzsa nevű exbíró, exügyész, író, aki szerint a védettségi igazolványok jelentős része bizonyos időszakokban hamis közokirat, amit értelemszerűen a kormány állított ki hamisan. Exbírónknak persze nem tetszik az sem, hogy a szerinte eleve hamis védettségi igazolvány hamisítását 5 év szabadságvesztéssel is lehet már büntetni. Rémisztő az a természettudományos műveletlenség, amire egyébként a jogászok ezen fajtája még büszke is. Ha ez aktivista ellenzéki gondolkodással és buzgalommal is párosul, olyan gyöngyszemek keletkeznek, mint egykori bírónk “gondolatmenete”. Március 23-án az addig beoltott csaknem 1 millió 900 ezer ember közül csupán 667 ezren kapták meg a második oltásukat, vagyis csak utóbbiak tekinthetők védettnek, ám 8 napon belül elvileg minden beoltott megkapta a plasztikkártyáját. Mi több, a „nagy nyitás” után is a több mint 4 millió beoltottnak mintegy fele van csak túl a második oltásán is

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
A pestisrácok végnapjait élik. Már az utolsókat rúgják, - bárkibe, amióta azzal szembesültek, hogy ha új kormány jön, akkor ők el lesznek takarítva! De addig még lehet rugdalózni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.