Állandósult a közlekedési káosz Budapesten, jelentősen megnehezültek a fővárosi polgárok mindennapjai, miután a baloldali vezetése az elmúlt időszakban több forgalmas útszakaszt lezárt, miközben a korábban létesített – és eredetileg ideiglenesnek szánt – kerékpársávok fenntartása mellett Karácsony Gergely főpolgármester újabb közlekedési sávokat vont el a gépkocsival közlekedőktől - állapítja meg a Századvég elemzése, amely azt összegzi, hogyan vélekednek a budapestiek Karácsony Gergely közlekedésszervezéssel kapcsolatos városvezetői teljesítményéről.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laszlobihari
ilyenkor könnyű ugatni, de taplósék miért csinálták meg az utakat-tereket-Lánchidat? a kurmány miért úgy adja a pénzt a munkálatokra, hogy csak így lehet megszervezni? taplós amit elb@szott (időt) azt most kell behozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.