Napokig azt hittük, hogy az Anonymous-videóban azért nevezték kétszínűnek Cseh Katalint, mert miközben a közvélemény az utóbbi években ellenzéki politikusként ismerte meg, az általa vezetett cég 2013 és 2016 között több mint hetvenkilencmillió forint értékben nyert közbeszerzést az akkor még fideszes vezetésű Ferencvárostól. Az Anonymous vasárnapi videóját látva azonban a Demokrata kutatni kezdett, nem is hiába: megdöbbentő részletekre bukkantak a Cseh család cégének hatvannyolcmillió forintos uniós pályázata kapcsán. Bár a Momentum 2017-ben, az álomgyilkosság kapcsán vált országosan ismertté, egyesületként már 2015-ben létezett. Az alapítók közé tartozott Cseh Katalin is, aki nem csupán aktív részese volt az olimpiaellenes aláírásgyűjtésnek, hanem egyenesen vezéralakja: máig látható a Magyar Távirati Iroda archívumában az a fotó, ( vezető képünk) amely azt a pillanatot örökíti meg, amikor Szabó Tímea társelnök átadja a Párbeszéd által gyűjtött aláírásokat Cseh Katalinnak a...

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
Lett helyette fudan, meg BP-Belgrád 6 sávos vasútvonal. Abból is el tudják lopni, amit kell, a kínai hitelt meg fizeti majd az ország, mint a katonatiszt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Emmersson71: Mert maga csak a ló szerszámát kívánja ? Bezzeg - Tahó ?
durbincs
@sgl: Mert maga is 50IQ-s sexualis ragadozó lenne ? csak éppen lent a bányába ? de arénázik ? mert kevés a patkány ? és ez az 25IQ-s @csagyi: nevű a jelek szerint már rég megvolt ? és @RonaGyuri: a kisnyilas ? @Qqberci: ? a bánybuta ?
durbincs
@Aki Én: Mert maga is csak 1 bányás Prides Pippancs 1 homár mi ? mint csak @nezelodo: @Horizont:?+@csak húgy.: ?@Emmersson71: @teuton57: ?++@RonaGyuri: ?@human: @tudode: @Néro: @lampa laz: @kereső: ?@bakcsubakka: @namihami:@terlasz: @csagyi: sgl:@csipetke:@Nyírfa:+@istván irén:-t a gyengéd elméjű+mert maga @simmering73: ?
mindig 1 50IQ-s Bezzeg -Tahó marad ?
durbincs
@fűre lépni szabad: Ja azzal a mélyen ülő un értelmes Orángután szemekkel ? + Mert már csak a fonnyadt Banána érdekli ?@fűre lépni szabad: mert maguk lent a bányába ? csille töcskőléskor ? darab szénnel mindig ráírjak a kottát ? mi ? 50Iq-s ?
de ponyt mint ez a talpig sutácska @istván irén: ?
durbincs
@csak húgy...: aki @RonaGyuri: Mert 50IQ-s létire ? kisköcsög ? már magát is kirángatták a denevérkaki alól ? seg-lény ?
durbincs
@bencemacska: már magát is előkaparták ? a szerencsétlen gyengéd elméjűt ,a buzulgányt ? a denevér kula alól ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok