„Sokszínű ez a XXI. század, meg kell tanulni ezzel együtt élni” – reagált a Momentum elnöke arra a riporteri felvetésre, hogy minden relativizálódhat, a transzneműek után pedig beengedhetik azt iTelefonos interjút adott a Hit Rádiónak Fekete-Győr András. A beszélgetés során szó esett a Momentum jelenlegi állapotáról, a Jobbik-DK megállapodásokról az egyéni választókerületekben, és szóba került az Ungár-Czeglédy versengés is Szombathelyen. Fekete-Győrtől jöhetnének a transzneműek az iskolákba Az interjú végén arról is kérdezték Fekete-Győrt, hogy hogyan szeretné átalakítani a Momentum a homofóbnak nevezett gyermekvédelmi törvényt. „Azokat a rendelkezéseket, amelyek a meleg közösséget érintik hátrányosan, azokat ki kell venni a törvényből” – válaszolta az ellenzéki miniszterelnök-jelölt. Szerinte ebben a törvényben minden homofób rendelkezés, ami gátolja a nemi és szexuális különbségekkel kapcsolatos felvilágosítást. „Beengedné-e a transznemű embereket az iskolákba és...

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@magyar1: Fegyör nem a esziröl hires , inkább a Vörös Őrséges ,fosztogató gyilkolászó bolsevik felmenőiről ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Aki Én: Nagy barna bér-csigaként maga hogy éli meg : "A Békemeneten 500 ezren, a Moslék gyűlésén 3 ezren voltak" !
durbincs
@csak húgy...: erre maga rögvest levizelte liberális barnainges náci bányás fajgörény társait ? a @Nessy: @namihami: ?@Horizont: nevű rettegő Ótvart ? +@CsipkeRózsa: -t a szörös ruzsős IQ-bajnok férfit ? +ez a @Havanagi: a bérköcög ?@Dr.Doktorovics trinitron dr.: a bukott bányacsotányok +@Klubtag: @Giovanni Alba: @kereső: @Pálinkafőző Rézüst: ?@dr. prédikátor: @tudode: @Nyírfa: @simmering73: @lampa laz: @Eladott Ország: @silber13: @Sámannus: ? Csilletöcskölő ? + a nyomi @gina: , @Gazella: @Rockxy: @nemkati: @fergeteg: ?
durbincs
@RonaGyuri: na maga meg a híres 50IQ-ja ? A kisnyilas-ból Kék Ávos ? igaz @csak húgy...: ?
durbincs
@Nyírfa: Ja ha magának 50IQ-val ennyi jön-le ? akkor maradjon még sokáig víz fakasztó, lent a bányába,a Denevér-husin ? mint csak ez a @nezelodo: nevű növésben visszamaradt , kukkoló bánya Demon ? nomeg ez az alaposan meg - ütődött ? Kisnyilasból - Kék Ávos ? @RonaGyuri: no meg ez @CsipkeRózsa: ? a Messi Bánya - Macája ? aki ez a @sgl: a lüke ?
durbincs
@csak húgy...: erre maga rögvest levizelte liberális barnainges náci bányás fajgörény társait ? a @Nessy: @namihami: ?@Horizont: nevű rettegő Ótvart ? +@CsipkeRózsa: -t a szörös ruzsős IQ-bajnok férfit ? +ez a @Havanagi: a bérköcög ?@Dr.Doktorovics trinitron dr.: a bukott bányacsotányok +@Klubtag: @Giovanni Alba: @kereső: @Pálinkafőző Rézüst: ?@dr. prédikátor: @tudode: @Nyírfa: @simmering73: @lampa laz: @Eladott Ország: @silber13: @Sámannus: ? Csilletöcskölő ? + a nyomi @gina: , @Gazella: @Rockxy: @nemkati: @fergeteg mege ez a béna @jesz: az alkesz ?
durbincs
@gina: Nesze Jakab ? most megkaptad ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.