Peking—Budapest—Diplomáciai offenzívába kezdett a külügyminisztérium a kanadai-magyar kettős állampolgár, Michael Kovrig szabadon engedése érdekében. Eddig sikertelenül, a magyar illetékesek diplomáciai huzavona miatt eddig nem tudtak segíteni az ezer napja egy kínai börtönben raboskodó férfin.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugye milyen érdekes, hogy a nagy kínai barát Szájjártató nem tud (???) segíteni!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Szájjártató Petyuska a kínaiak nagy barátja

Nem csak nem tud (nem akar???) segíteni, de még az államdóan jártatott lepénylesője is elcsendesedett

A blikk.hu számol be róla, hogy az igen gyanús körülmények között (bosszúból azért, mert Vancouverben a kanadai hatóságok elfogták Meng Van-csout, a Huawei pénzügyi igazgatóját) fogvatartott kanadai-magyar kettős állampolgár ügyében lassan 3 éve nem történt semmi érdemleges.
A máskor hiperaktív és rámenős külgarázdáink kussolnak ezerrel. Nem csak hogy nem pattognak, de – állítólag - annyit sem sikerült elérniük kínai barátaiknál, hogy felvehessék a kapcsolatot a fogvatartottal.
Sőt Szájjártatóék még csak udvarias elutasítással sem feleltek a portál érdeklődésére!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.