londoni King's College kutatói azt vizsgálták több mint egymillió beoltott ember körében, hogy a két adag Pfizerrel vagy AstraZenecával oltottak közül hány ember PCR-tesztje lett pozitív 2021 májusa és júliusa között. A két Pfizer-oltás után a védelem egy hónap elteltével 88 százalék volt, öt-hat hónap elteltével azonban 74 százalékra csökkent. Az AstraZeneca esetében pedig 77 százalékról 67 százalékra csökkent négy-öt hónappal a második oltás felvétele után.

Forrás: life.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Mirabilis: Most tetted be a teszteket, rosszul látom?
Pálinkás Pál
nos ostobák...kezditek érteni hogy csúnyán átbactak titeket?...
gina
A gyógyszerkonszernek jól keresnek ezen az üzleten,,és persze a kormányok is, el ment a kedvem a vakcináktól,nem is tudom hogy a 3 ikat beadassam e? a népet hülyének nézik.. meddig megy ez igy? az egész talán csak egy nagy üzlet lenne ?
Peller Anikó
@Mirabilis: Hát ezt a Life cikket te tetted be ide a propiba. Ebben a cikkben vannak a tesztek.

Meg is kifogásoltad azonnal, hogy nincsenek tesztek előbb. Most lett egy nagyobb mintán.

@Pali: Nem pali, már régebb óta értjük, hogy betegesen ragaszkodsz az ostobaságaidhoz. Pedig okosabb lenne néha hallgatni. Mondjuk neked azért elég gyakran.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.