Ez a mai írás hosszú lesz, előre szólok. És félek, felesleges is: nem jutunk általa előrébb, de mégis rögzíteni kell valahogy, valahol, esetleg megmaradó formában, hol tartott Magyarország 2024. június 28-án betű és értelem, hír és információ dolgában. Nos, valahol a török korban lehetünk, vagy…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak afféle egyszerű üldözési gyakorlat, hogy ki ne jöjjenek a gyakorlatból,

sokkal többről szól a 2023. évi LXXXVIII. törvény alapján létrehozott Szuverenitásvédelmi Hivatal belehúzása

A mindig éles bloger „” címmel – kicsit tágabb kitekintéssel, de lényegében – elmélkedik a Hivatal egyedi – átfogó jellegű – vizsgálatáról.
A szerző felemlíti a MÚOSZ tiltakozását: „a demokratikus alapelvekkel összeegyeztethetetlen a szuverenitásvédelmi törvény: „…bárki gyanúba keverhető, ezért a véleményformálói térben óhatatlanul félelmet keltenek, vagy túlzott elővigyázatosságra (öncenzúrára) késztethetnek a gumiparagrafusok.”
Nos én is felemlítem a törvény elfogadása környékén tett megjegyzésemet arról, hogy „millen pjaktikus”:
miközben még szorosabbra húzza gyeplőt média nyakán,
még arra is felkészül, hogy azt EU – beleunván a lopásaik, csalásaik és hazudozásaik áradatába, közvetlenül finanszírozná az országnak fontos dolgokat!=))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.