Joe Biden utasítására május végén kezdték el felkutatni a koronavírus eredetét, amire 90 napot kaptak. 

Az amerikai hírszerzés kizárta, hogy a koronavírust biológiai fegyvernek szántákFotó: Unsplash

Az amerikai elnök 90 napot adott az amerikai hírszerzésnek, hogy álljon elő a koronavírus eredetével. Augusztus végén közölték: a válasz bizonytalan. Mindenesetre most a teljes vizsgálat jelentését nyilvánosságra hozták. 

Ez alapján azt látjuk, hogy a hírszerző közösség különféle ügynökségei egyetértenek néhány pontban. Az egyik, hogy a vírus egy kis kiterjedésű fertőzési esemény útján kezdhetett el terjedni legkésőbb 2019 novemberében. Az első ismert gócpont 2019 decemberében alakult ki Vuhanban – írja a telex.hu. Kizárják, hogy a vírust biológiai fegyverként hozták volna létre. A kínai tisztviselőknek a járvány kitörése előtt nem volt tudomásuk a vírusról.

Vannak viszont olyan kérdések is, amelyek megosztják ezeket a csoportokat. A legtöbb ügynökség alacsony bizonyossággal, de úgy gondolja, hogy a vírust nem módosították mesterségesen. Két ügynökség úgy ítélte meg, hogy ennek eldöntésére nincs elegendő bizonyíték. Egyes ügynökségek alacsony bizonyossággal, de úgy gondolják, hogy a legvalószínűbb, hogy az első fertőzés természetes úton történhetett, azaz vagy maga a SARS-CoV-2 vagy egy azzal több mint 99 százalékban egyező vírus egy fertőzött állatról terjedt át egy emberre.

Egy ügynökség közepes bizonyosságal azt állítja, hogy az első emberi fertőzés laboratóriumi baleset eredménye lehetett. Három ügynökség elemzői szerint nincs elegendő bizonyíték egyik hipotézis igazolására vagy kizárására sem.

A hírszerző közösség jelentése megállapítja, hogy a fentieknél határozottabb válasszal nem is fognak tudni előállni, hacsak új információ nem kerül elő, amely akár a természetes, akár a laboratóriumi eredetet igazolná.

Forrás: telex.hu
Fotó: Unsplash

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
szerencse, hogy a táliboknak nincs ilyen laborjuk(más se), mert ha lenne, akkor a civilizációnak reszeltek
inhuman
Kovács Gergely, fideszes alvóügynök (túl sok a #ingyensör)
Jól tudja ez a csótány, hogy a rájuk leadott szavazatok töredékszavazatként a Fideszhez kerülnek, de csak nem áll le ez a geci!

Mindenki, aki a Fidesz választási győzelmét segíti - bármilyen módon - az egy fideszes gyökér!

Vannak emberek, akik nem tudják, hol a határ - a viccelődésben sem.

Kovács Gergely, HAZAÁRULÓ!

(és most nehogy megtaláljatok kutyák, főleg ne K. Gergely, mert odamegyek és bántani foglak...
Szóval pofád alapállásba és kussolsz, hazaáruló geci emberkutya banda !!!)
kereső
Háááááááááááát, a cikkből nem ez derül ki. Senki nem zárt ki semmit. Nem bizonyitható , hogy biológiai fegyver-e a covid virus. Az viszont igen, hogy az első megbetegedések a laborból indultak.
Németh István
KIZÁRTÁK??? persze mert nyakig benne vannak >> véletlenül telepítettek Kínába laboratóriumot, ki is, hogy is van ez! Na menjetek a globalista picsába
Gazella
Akkor hozzák nyilvánosságra a pfizer több vakcina összetételét.. Hozzák nyilvánosságra, hogy miért is tünt el tavaly az influenza... hozzák nyilvánosságra hogy a sertés és a madár influenza miért is nem volt még sem járvány.. meg a töbnit is hozzák nyilvánosságra!!! Miért is adnak be az embereknek vakon vakcinákat?!!!
Németh István
A helyzet az, hogy ez a víruska nagyon jól jön, jött az óriási bank lenyúlásoknak - nem véletlenül - Ezzel az infláció serkentő eljárással mesés vagyonokat zsebeltek be! Értendő ez a vírusra és alfajaira éppen úgy mint az ellen vakcinákra! Ezt időről időre valamilyen formában megismétlik! Ebből fakad, hogy az egyik inflációból ki sem jövünk, már is itt a másik! A kapzsi rohadt anyjukat! Ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.