Magyar író tartja életben Bud Spencer és Terence Hill örökségét, Király Levente olyan történeteket tárt a nyilvánosság elé, amiket a nagyközönség eddig sosem ismerhetett a színészpárosról – számol be róla a Metropol.

Terence Hill majdnem meghalt – megkéselte a támadója
Fotó: Isabelle ALEXANDRE / AFP

A koronavírus első hulláma alatt kezdett bele a kutatómunkába, ami nem volt egyszerű: a stábtagok, pályatársak, akik az új könyvében megszólalnak, már az idősebb korosztályhoz tartoznak, nincsenek fent közösségi oldalakon, így igazi kihívás volt felkutatni őket.

A Verhetetlen páros című könyvben Király Levente sosem hallott, a közönség számára eddig nem ismert történeteket gyűjtött össze a két színészt ismerő stábtagoktól, pályatársaktól.

Terence mindig maga végezte a kaszkadőr mutatványokat, nem ismert félelmet. Sportos fizikuma pedig képessé tette mindezekre. Ez azonban veszélyeket is rejtett magában.

Kicsit mérges is voltam

– meséli a ma az Egyesült Államokban élő producer, Josi Konski –, amikor felesleges kockázatokat vállalt. Igazi hős volt.

A feleségétől hallottam, hogy New Yorkban látta, hogy egy nőt az utcán bántalmaznak, és sikeresen megmentette. A támadó azonban a dulakodás közben úgy megszúrta, hogy Terence majdnem meghalt.

- tette hozzá.

Forrás: Metropol
Címlapkép: Isabelle ALEXANDRE / AFP

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.