Brüsszelben is bemutatták az Elk*rtuk (angol címén: The Cost of Deception) című politikai krimit, amelyet Magyarországon 115 ezren láttak idáig, és nemzetközileg is nagy visszahangja volt. A Polgári Magyarországért Alapítvány Brüsszeli Képviselete és a Magyar Hullám Közéleti és Kulturális Társaság szervezésében rendezett filmbemutatón Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának vezetője hangsúlyozta: „soha el […]

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Semmi sem igaz a nagy sikerből! Az ujság és ez az elmebeteg durbincs beteges hazudozók!!!
namihami
Igenis, hatalmas, fenomenális és frenetikus siker tanúja volt mind az 15, kinntartózkodó fideszes és kádéenpés honfitársunk. Csatlakozott hozzájuk még az éppen ráérő lengyel elvbarátok népes, legalább 20 fős csoportja. És ezzel a tömeggel a mozi első sora zsúfolásig meg is telt.
Emmersson71
"The Cost of Deception" vs Elk*rtuk

Megint kifele mást hazudnak, mint itthon :P
csak úgy....
biztos vagyok benne,hogy a józsi (szájer) haverjai ,ott ültek egymás ölében az elöadás alatt és végig izgultak! :)
kereső
Puccs!!!, vagy valami nagy x@r van a palacsintában, a fél halfarok(ingyom-bingyom tálibe::::) a vadhajtások, a mindenszó ázbette a hatalmat a propin.
Emmersson71
@durbincs: Felengedtek a bányából, te ló?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.