Zuzana Čaputova szerint: „Az újonnan azonosított fertőzöttek arányát tekintve mi állunk a legrosszabbul a világon”. Szerdán dől el, hogy bevezetik-e a háromhetes szigorú lockdownt.

„Oltottakat és oltatlanokat is bezárnak” – teljes leállás jöhet Magyarország újabb szomszédjában
Kép: Pixabay

Ahogy arról már mi is beszámoltunk a szlovák köztársasági elnök, miután az egészségügyi miniszterrel közösen ellátogatott a Pozsonyi Egyetemi Kórház főrévi kihelyezett intézményében az intenzív osztályra Zuzana Čaputova azt nyilatkozta:

Elveszítjük a harcot a vírussal szemben. Az újonnan azonosított fertőzöttek arányát tekintve mi állunk a legrosszabbul a világon. Nem tudom, mit kell még látnunk és hallanunk ahhoz, hogy változtassunk a hozzáállásunkon.

A köztársasági elnök szerint eljött az ideje, hogy a szakértőkre hallgassanak, bár tudja:

Igen, ez egy népszerűtlen javaslat. És igen, sajnos mindenkit érintenie kell, oltottakat és oltatlanokat egyaránt. Egyszerűen olyan rosszul állunk, hogy a lezárásoknak mindenkire vonatkozniuk kell.

A Szlovákiában élő vagy dolgozó magyarok teljesen kiakadtak, és szerintük konkrétan úgy bánnak az emberekkel mint a leprásokkal. 

Nem lehet tudni mi lesz a munkahelyekkel 

- fejtette ki valaki ellenérzést a tervezett rendelkezésekkel kapcsolatban.

Oltottakat és oltatlanokat is bezárnak

- írta egy másik, aki attól fél, hogy nem fog tudni Magyarországra jönni az ünnepekre, hogy a családjával közösen ünnepeljen.


Címlapkép: Pixabay

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Pálinkás Pál: Ma temették 52 éves barátom, úgyhogy kussolj!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@sgl: @kereső: Itt nem lesznek lezárások, legfeljebb a választások után. Az emberélet csak másodlagos.
Aki Én
@Pálinkás Pál: Azt nem lehetne, hogy te nem mondod el ezredszer a hülyeségeidet? Pontosan tudjuk mit gondolsz, hova nyomod még? Tényleg azt hiszed, hogy mindenkit meggyőzhetsz?
Gondolj amit akarsz, de ebbe fogsz beleőrülni ha így folytatod. Erősen túltolod már egy ideje.
Pálinkás Pál
@Aki Én: sorold, miben nem volt eddig igazam?..amikor elindult ez a baromság..2020 március elején,mondtam, a cigány elhúzza választásokig../ vissza lehet keresni../...azt is mondtam tavaly, hiába lesz vakcina, tovább fogtok ugatni...ebben is igazam lett../ ez is ellenőrizhető /.. és azt is mondtam, ha az emberek hagyják, a politika sosem fogja ezt az extra hatalmat kiengedni a kezéből...hát nem igazam lett ...??? a németeknél már Hitler is elégedetten csettintene a náci tervek miatt!!! és mindezt úgy ..hogy a járványban elhunytak átlag életkora 76 év...ami semmiben nem különbözik az emberiség átlag élettartamától...akkor áruld már el nekem,mitől is kéne félni???
division
@Aki Én: Van az a pénz, amiért megéri neki. Ingyen egy ember sem ennyire hülye.
Aki Én
@Pálinkás Pál: ha a cigány kihasználja, akkor nincs vírus?
Pálinkás Pál
@Aki Én: de..van vírus..csak ez nem két éve ,hanem kb a 60-as évek óta..eddig nem volt cirkusz miatta,..most van..ennyi..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.