President Biden will restrict travel from South Africa and seven other countries starting Monday as a new coronavirus variant has emerged, administration officials tell CNN. Acting on advice from Dr. Anthony Fauci and the Centers for Disease Control and Prevention, the Biden administration will restrict travel from South Africa, Botswana, Zimbabwe, Namibia, Lesotho, Eswatini, Mozambique and Malawi.

Forrás: edition.cnn.com
Feltöltő: division
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
A Novavax biotechnológiai vállalat bejelentette, hogy megkezdte a koronavírus elleni vakcina új készítményének kifejlesztését, amely az Omicron változatot célozza meg. Azt mondták, hogy a vállalat a következő hetekben megkezdi a tesztelését és gyártását. Ez jó hír, bár szerintem túl korai még az öröm, ennyire hamar nem fog elkészülni egy új vakcina.
karma1
Nagyon jol teszi! Egyenlore ezellen a szupervaltozattal szemben semmilyen vedelem nincs - minek vennenek meg tobb bajt a nyakukba? Egyebkent is az USA all a halalozasok elen, es az oltasok sem mennek olyan utemben, mint amilyenben szukseges lenne a megfelelo vedelemhez...
division
@karma1: Nem bizony, még mindig sok országban alacsony az átoltottság, ha megnézed a japánokat a hagyományként működő maszkviselés és a 70% feletti átoltottság miatt alig vannak covid betegek. Náluk sosem volt ciki a maszk, mint sok országban, köztük nálunk is. Nagyon nehéz, szinte lehetetlen feladatnak tűnik a vírus mutációit utolérni, egyedül a maszkhordás és a minél magasabb átoltottság adna erre esélyt plusz zárások, de láthatjuk az emberek hozzáállását az egészhez, mindjárt itt van a mi virológusunk, Pali bácsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.