Csehországban és Németországban is előfordultak gyanús esetek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Nem fog kussolni, kell a pénz a tüzelőre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
milyen érdekes...tegnap reppent fel a zsidóknál a hír...mára már egész európa retteg, mindenhol" gyanús " esetek...kicsi unalmas már...persze covidban hakt meg a szervál is...mi fog még történni?...
Pálinkás Pál
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: te kussolj barom, kutya nem szólt hozzád..
division
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Nem fog kussolni, kell a pénz a tüzelőre.
kereső
Igy legyen ötösöm a lottón, tudtam, hogy Palink lesz az első hozzászóló.Mint minden a járvánnyal, virussal foglakozó cikknél.Pedig Ő immunis, és tulajdonképpen nem is érdekli az egész- hiszen nincs is ami érdekelje. Hiszti van, meg egy kis "influ" abba is bele szoktak halni emberek.
division
@Pálinkás Pál: Szándékosan hergeled az embereket vírus terén nap mint nap egyébként? Ebben leled az örömödet? Jön még kutyára dér, csak várd ki.
kereső
A cikk iró pedig utána nézhetne- nem "szupermutáns"ról van szó. Hanem egy viruus varánsról, amelynek eddig 32 szupermutációját mutatták ki.
kereső
@kereső: bocsi: "virus variánsról..."( a Dell lustasága után, a HP kicsit gyorsabb, és érzékenyebb a billentyűzete)
division
@kereső: Hajnalban felkel, és ott ül a propi előtt éjszakáig a vírussal kapcsolatos cikkeket figyelve, hogy azonnal tudja hergelni a propi olvasóit, kommentelőit, holott nincs itt már olyan ember szerintem, aki ne tudná mi az álláspontja. Hidd el, ilyet csak olyan ember csinál akinek a fejében nincs valami rendben, vagy ezért fizetik.
Pálinkás Pál
@kereső: nem is szólnék hozzá ha nem cseszegetnétek...nem kötelező ám reagálni az írásomra..meg sunyin célozgatni..főleg a két főhülye..a fosós division, meg a herma peller...leírod a véleményed azt annyi...
kereső
@division: Nem tudom mi lakozik a fejében- csak azt, hogy a téma nagyon megragadta a figyelmét. Úgy vélem, hogy sokszor már csak azért IS! csinálja, hogy ugorjunk-és vitatkozzunk vele, hogy hülyézhessen és nácizhasson.Ennyi(ke).
division
@kereső: Nyilván ez is benne van a pakliban. Ezt igazából csak ő tudja. Ami biztos, hogy egy magányos, agresszív, meg nem értett ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.