Egy 11 napos gyászidőszak miatt.

Észak-Koreában betiltották a nevetéstFotó: KNS / KCNA / AFP

Észak-Koreában a hatóságok az előző diktátor, Kim Dzsongil halálának 10. évfordulója miatt 11 napra betiltották a nevetést és a szórakozást – tudta meg a 444.hu.

A gyászidőszak alatt az észak-koreai lakosok csak ünnepélyes komolysággal az arcukon járhatnak az utcákon, tilos alkoholt fogyasztani, szórakozni és nevetni.

Az emberek még születésnapokat sem ünnepelhetnek, és a saját halottjaikat sem gyászolhatják meg.

Egy észak-koreai forrás szerint korábban elvitték azokat, akik a gyászidőszakban nem tartották be a szesztilalmat, és többé nem látták őket.

Forrás: 444.hu

Fotó: KNS / KCNA / AFP

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Őrület. Mintha Észak-Korea egy másik bolygón lenne. Felkészül Magyarország.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Ez az igazi demokrácia! Ez nem diktatúra > mán, hogy lenne az mikor senki sem röhécselhet még sutyiba se >> ez nem egyformán demokratikusan hat mindenkire??? Dehogynem, ennek a Kiminek igen helyén van a szíve - igaz esze nincs azt mán elfelejtett nekíje az apja farigcsálni!
Németh István
De níd-a a tornacipős öltönyös ottan a képen vigyorászik! Na ezt is viszik a dutyiba!!!
T-Boly
@ómió: Megint itt baszod a lapostetves anyádat ,te barom ? Nincs neked más dolgod mint hogy itt klimpírozol ,vadbarom?Takarodj az erdőbe akaszd fel magad, de vigyed magaddal az összes fideszt,úgy könnyebb lesz,mert tudtok egymásnak segíteni,nekünk meg különösen jó lesz ha megdöglötök !
T-Boly
@Németh István: "níd má' a 2022 éviben az úrnak meg a nímet pestákat fogják vinni!
ómió
@T-Boly: Mi történt, szarkupac efftárs!? Attól lettél elmebeteg bolsi latrinabúvár, abból a bunkóproli fajtából, hogy a lapostetves anyád téged a bolsi latrinába pottyantva csak késve mentett ki, vagy ez csak a de genere bolsi latrinabúvár elmebajod? És ez csak így "heveny" szokott rád törni, vagy csak ha késve jutsz be a Böszme-ánuszba egyet lefetyelni?
T-Boly
@ómió: Két hüvelygyulladás közt a retkespicsájú szarcsimbókos anyukádat lenyomták a hajléktalanok? Azok csináltak te kaparék !
Ja ! HÜLYE ,ÁLLAT,MOCSOK,GECI ,SEGGNYALÓ,BÉLFÉREG,UNDORÍTÓ BUZI KÖCSÖG ,TRANSZNEMŰ,LEKVÁROS BULÁJÚ,PÖCS VAGY !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.